BUX pluszban.
pont annyira, amennyire tegnap alulteljesítő volt ,-)
na ma kéremszépen zárástól függetlenül azt hiszem bátran kijelenthetjük hogy túlteljesítő volt kis hazánk csudatőzsdéje
itt minden lehet,meg az ellenkezője is,én komoly ámulattal állok egy bóvli osztályú,állami befolyás alatti cég ilyen menete előtt is,ha valóban ki akarják töretni a mol az nagyot szólhat,ha visszaesik akkor meg visz mindent,mint a cunami
Most én mondom, hogy kamatcsökkentés, IMF hír mellett nem számít a mai csúnya gyertya, de eddig egész jó a helyzet. Kb. egy doji.
Átlagold le a napot. Záróban sima doji beállítás lehet.
Jövőhéten meglátjuk utólag.
Most azt mondom jogosan mondjátok, amit mondtok, én ellenkezőjét csinálom viszont.
BUX -0.09%
úgy, hogy innen benne van, hogy nyugat az egész napos túladottságból visszajön fel.
Spanyol bankmentés reakciója sehol még.
Telekomot annyira leverik, hogy záróba visszahúzhatják szerintem.
Futik folyamatosan esnek. Most már elég lehetne nekik. Fogadok innen fognak elindulni fel.
Bár tény, hogy ezt már mondtam ma már, de BUX onnan jött is fel.
a tegnapi, meg a tegnapelőtti egy fals kitörés volt szerintem....a mozgóátlag, és a Bollinger felső szára megállította az emelkedést...
ha ma egy piros gyertya jön rá, az ronda lesz.
csak tudod evvel a legfeljebb nulla körüli dologgal az a baj hogy ez a bét........
itt nincs olyan hogy akörül,ha hétfőn pánikadás van akkor az hatiban -400-600pont,tudom ez longosnak kegyetlen ,de én belelátom a lehetőségekbe ezt is,és erre számítok,persze mint oly sokszor már megint "pofáraiseshetek"
Én másképpen nézem.
Inkább nulla, de kitartok.
Egyébként nem 420ról van.
Mondtam 430tól vettem 510ig a javát, meg 520-535ös zárásban maradékot, utána 625, 630, 650 en 2kontik, majd tegnap 820on 3.
értem :( sajnálom, de az összegyenleg elvileg még 200pipes plusz körül figyelhet,a lényeg ne legyen belőlle bukó
Már így is buktam ma 300.000et tegnaphoz képest..
várok.
Ennyiért nem adjuk, max lejjebb 0körül.
Nekem tetszik a magyar piac itt.
Ti is adtatok, ez volt talán a cél.
Meglátjuk.
600on még Te is tudsz fordulni,ha gondolod,ott van bennt most egy dugó,de nem akarok győzködni senkit
420ról 600ra a Te poziméreteddel nekem egy havi fizetésem :) szóval a profitrealizálás is bölcs döntés
nem jött feljebb értem , 17650ről short ismét,eddig forduló gyanús,remélem nem nézem be
Telekomból ki, MOLba be a pénz.
Ezt a szép nyári napot is szépen elcsesztük a gép előtt..
és ezt a 438ezret burítottad most be bosszúbol piacin :)
".. vagy mi baja van? "
Van pár darabom 431-ről, tegnap 444-en akartam eladni (443 volt a max) :))