Telekomnak pont most kell összeomlania?
Vagy csak lemegy aljra, aztán azzal is visszhúzzák nap végét?
Kamatcsökkentés nem jó neki kedden, vagy mi baja van?
Telekomnak pont most kell összeomlania?
Vagy csak lemegy aljra, aztán azzal is visszhúzzák nap végét?
Kamatcsökkentés nem jó neki kedden, vagy mi baja van?
olyan nincs hogy nem hat :) gondold el ,zárásunk után beverik mint a szöget,hétfő nyitásban lesz olyan mol sziget hogy csak úgy úszkál majd a nagy semmiben 4 évig mire visszahódítja az árfolyam,vagy otp réssel nyit trendvonala alá,valami ilyesmit is el tudok képzelni ,ehhez egy frankó OV nyilatkozat,és a huf is visszatérhet a helyére,na lássuk az utolsó órát,kint indulgatnak,hátha kicsit kitágul a kt :)
Én benne vagyok..
a zuttyot kihagyhatná..
mert ha feljön még bux, akkor elhagyja még jobban 17Kt MOl, OTP 3450et is, Ricsi 37Kt.
Akkor nem tudom minek kéne adni.. Nuygati indexek alapján, ami nem hat ránk? ,-)
na a beleadások megvoltak,akkor most picit visszahúzhatnák értem a dolgokat,utánna meg jöhet a zutty
Na bux nullán.
Volt egy 100kontis vevő 660on, de kiállt utána, ahogy futik elhagyták magukat, bux fel.
Ezaz.. nem a kinti indexeket kell venni, hanem olcsó buxlit! ,-)
BUX emelkedéssel forint is leszúrt egyben a mai gyengülésből.
3425ön milyen OTP pakk cserebere ment már könyvön kívül..
Hati eladói oldal kiürült.
Ez is valami megint.
MOL 5ponttal tartva 17000alatt, de 16800felett.
OTP 10ponttal tartva 3440alatt, 3430on, de 3400as trendvonal támasz felett
Richter még 37000en.
BUX -0.18%on.. nem rossz ez fiúk mára.
Jó lenne, ha zárásig nem mennénk lejjebb
Bloombergen vörösen ki volt emelve előbb, hogy elfogadták a spanyol bankmentő csomagot. Valami 100millió segélyről volt szó, ha jól láttam.
Gyorsan eltünt egész bloombergről, már nem találom.
Kit ámítanak ezek a nagy piaci szereplők?
Még kell shortost felvenni a további menethez?
Vagy vak vagyok, és buta?
Ha már itthon nem tudok full long miatt nyitni, nyitottam Fx demon longokat.
Pozik jönnek át jövőhétre velem ahogy nézem.
Épp most néztem, bux: -22pont, bux1212: -157 pont...
Mindegy, nekem a lényeg hogy a dax essen :))
Bux feljött 17286ra amióta mondtam, hatis fiúk vígan adnak rá 350es KTra.
usa nyitást megvárom,szerintem minuszban nyit,majd ráadnak ,de fél óra alatt betölti a napi rését,ebbe a meghúzásba,már ha lesz a buxot is cibálják majd,na az a terv hogy ekkor visszanyitom a shortot,mert kifogyni látszik a puskapor a longból,és ha ez a hati innen lefordul,pl egy belpolitikai hírrel megvezérelve ,akkor biza lesz benne lefelé hely,most közel lehet a stoppot tenni
bár lassan indulhatnának kint is ,juró dax elég gatya
nekem most is úgy tünik ,hogy ha kint felengednek akkor mi elszállhatunk
otit ,molt tartják
most kicsit lefelé áll minden...bár otp-t tartják még...ahogy az elmúlt hetekben is
Na ezen híredre megrántották fel a futikat, igaz még Ti nem nagyon látjátok, nekem elég lehet egy mai fordulóra, de fel rövidtávon ,-)
Meglátjuk később.
mind nemzetközi indexekben,mind valutakereszteknél ,mind hati buxban idehaza,gyönyörű tankönyvi fordulós alagzatok vannak kialakulóban, eddig
Nem hiszek én semmit Ricsi..
tudom, hogy jószándék vezérel.
Ez a BÉT meg olyan amilyen, el kell fogadni.
Elkezdődött a spanyol bankemntő konferencia, meglátjuk mit hoznak össze.
Gondolja valaki,. hogy rosszul jöhet ki ez a konferencia ma?
Lehet, hogy short feleszedés van erre, és záró előtt kilővés?
VAgy további lecsorgás, és beszopikázzuk a longot.
te azt hiszed, szívatlak, pedig nem...
Tipikus magyar betegség, nem vesszük figyelembe a körülményeket. Mármint azok változását. Nézd meg, pl a parlamentünk akkora, mint akkor volt, amikor az ország háromszor ekkora volt. Vagy annyit költünk, mint mikor jól ment, csak most hitelből. Tök mindegy, mik a körülmények, mi nem változunk.
És ne értsd félre, ez nem rád vonatkozik, hanem a magyar emberekre általában. Azért is tart itt az ország, mert mindenki így gondolkozik. De más országokban nem ez a hozzáállás, és ha mi bóvli lettünk, akkor azért, mert mi magyarok vagyunk, senki nem fog máshogy viszonyulni hozzánk, mint a többi bóvlihoz.
Tetszik, nem tetszik, ez van. Ha tudomásul veszed keresel, ha nem, akkor nem. Ha meg keresni akarsz, menj el olyan tőzsdére, ami nem bóvli. Mert az összes meglátásod tökéletesen működik dax-al, szóval nem veled van a baj, hanem a körülményekkel. Csak ezzel jó lenne, ha tisztába lennél...
Csak Neked Tropheus.
http://postimage.org/image/5c9gda1qt/full/
Nem lenne rossz egy ilyen 10perces dupla alj jelleg mi? Meg is lenne 500.
MACD, árfolyam divergencia.
Trendvonal alján a dupla alj jelleg. Hátha..
Ebéd.