Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook a parketten

Re: nincs cím

#533811 Roberrtto Előzmény: #533809

Engem is idegesít a youtube reklám, de mégis midnen nap ottvgayok egész egyszerűen azért mert nincs alternatívája, ahogy facenek sincs.

Youtube(google) és facebook is csak magánakk öszöünheti ha elszúrja a vezető szerepét.

Ez éppen olyan, hogy google lassan 10 éve piacvezető az online keresésben, senki nem tudja megszorongatni. Facebook is bebetonozhatja magát ennyi időre.

És mégegyszer mondom a közösségi oldalon ma történő dolgokon túl (cset, barátok ismerősök keresése, esetleg játék) sokkal változatosabb dolgokat lehetne ráépíteni facebookra.

#533810 BudFox Előzmény: #533805

Ha neked sikerült valami pénzt keresnek interneten, reklámmal ahhoz külön gratuláció .-)))

azért nekünk elárulhatnád....pénznek nincs szaga...._:-)

#533809 BudFox Előzmény: #533727

persze még jöhetnek cégek hogy kifizessék a hírdetéseket...de ha senki sem vesz tőlük semmit el is mennek..mint a Ford.

Aztán gondolom jönnek majd az erőszakos reklámok, mint a Youtubeon az előre betöltődő reklámok..már kezdek hülyét kapni tőlük....

az ilyenek miatt egyre több ember fogja itthagyni az oldalt... elegük lesz a reklámokból.

#533807 Előzmény: #533800

Nem publikus reklámoldal? :) Nice, ok, maradjunk ennyiben.

#533805 Roberrtto Előzmény: #533803

Nem:)

De mondom, gagyi odlalak, de ne erről bezséljünk, nem puplikus, csak érdekességként írtam!

#533794 Előzmény: #533727

Kíváncsivá tettél, egynek megadnád az elérhetőségét?

#533727 Roberrtto Előzmény: #533717

Igy nézed, akkor az indexen mikor kattintottál hírdetésre?

Nem nagyonm vagytok otthon az online médiában azt látom.

Vannak hírdetések amik azután fizetnek, hogy kattintasz rájuk, és vannak olyanok is mint ami az index.hu betöltödése előtt jelenik meg, valamelyik nagy autógyártó reklámja.

Na most az ilyen reklámokért nagyon sok pénzt fizetnek a cégek, mivel nagyon látogatott oldalakról van szó.

Az index pedig nem kicsi cég, sok alkalmazottal, iroda fentartásával stb és mégis megél és talán profitot is termel pusztán ebből.

Csak úgy grátiszként annyit írok, hogy én például teljesen gagyi oldalakkal kerestem 2 éve havi fél millió Ft-ot hírdetésekkel!

Ennyit arról, hogy ninc sbenne pénz, és azok az oldalak tényleg gagyik voltak, csupán erre lettek létrehozva!

#533717 BudFox Előzmény: #533696

egy a lényeg.. : reklámokból akar a cég megélni .

De ki vett egyáltalán valamit amit a reklámokban látott a fészbúkon ?

itthon a sok kisgyerek ? akinek még arra sincs pénze hogy feltöltse a telefonját ? vagy aki csak a barátnője telefonszámát akarja megnézni rajta? vagy leírja az éppen aznapi pletykát ? mert ilyen emberekből áll a facebook szerintem 85 % -a....ezek pedig nem vesznek semmit.

#533716 Fornit Előzmény: #533707

Hát olvastam h az FB követi a neten a tagjait, merre kódorognak a neten.

Viszont ha a helyi rendőrkapitányság bekéretné őket, hogy egy A3-es lapra írják le az összes ismerősüket, adjanak be magukról fotókat stb mert kell egy globál világrendőrségi adatbázisba hogy fel lennének háborodva. :))

Így meg megteszik önként..

#533713 Roberrtto Előzmény: #533707

És hogy manipulálnak?:)

Szerintem amúgy a neten midnenhol megfigyelnek, ha bármi gebasz lenne veled, tuti, hogy az emailed tartalmát is odaadnák a hatóságoknak.

De ha igy veszed az egész életünket megfigyelik, az atm automatáknál mikor pénzt veszel fel, egy szaunába mikor bemész, nálunk 10e fős kisvárosban az egész főutca be van kamerázva.

Orwel üdvözöl:)

#533707 Dr. ursi Előzmény: #533702

ennek az iszonyat emberszám egy "közösségbe" vonásának egy célja volt csupán.

a manipuláció.

hogy minél több embert minél egccerűbben hatékonyabban gyorsabban és olcsóbban manipuláljanak.

ennyi.

ja és megfigyeljenek :o)

#533703 Janicroft Előzmény: #533699

Tudom, igen :)

A jövő fogyasztói társadalom halála? Nem tudom, jelenleg mintha minden a fogyasztókra épülne, mármint arra hogy a jövőben is fogyasztani fognak. Hogy te már biztosra veszed ennek a halálát, ok, én kérek elnézést :D

Persze, ha te szkeptikus vagy ezzel kapcsolatban azt megértem, én sem favorizálom a FB-ot mer túlértékeltnek és kockázatosnak tartom, de nem az általad felsoroltak miatt.

#533702 Roberrtto Előzmény: #533701

Ha "csak" közösségi site maradna akkor aláírom, de látod Te is, hogy vannak lépések más irányba is.

Én azt mondom a facebooknak a közösségi oldal csak a kezdet, illetve mondhatjuk úgy is, hogy a rajtvonal mögött van még a facebook. Ezután múlik minden, mit tudnak kezdeni a lassan 1 milliárdos felhasználói bázissal.

Mondhatjuk úgy is, hogy lassan a faceboo kelsz a világ legnagyobb közössége.

Ez az iszonyat emberszámot nagyon sok mindenre fel lehet használni a reklámbevételek amik eddig a profitot hozták csak a kezdet szerintem

#533701 Fornit Előzmény: #533696

A facebook egy divatizé, elmúlik majd. Vagy jön egy újabb mondjuk a 'socialbook' és akkor ez is a lecsengett közösségi oldalak sorsára jut.

Annyi lesz neki mint Elvisnek, a bmx-banditáknak, a 90-es évek boy-band őrületének, a pitsatérdű farmernadrágnak eminempólóval, a közelmúlt pókerb.zulásának stb...

#533700 Dr. ursi Előzmény: #533696

ami épp most veti meg a lábát újra.

mivelhogy túltermelési válságban vagyunk megint: a világon többet termeltek és termelnek mitn amit el tudnak a népek fogyasztani hiszen nem volt nincs bevétel jövedelem rá, ezért kellett szarásig a hitel

változik a világ.

#533699 Dr. ursi Előzmény: #533674

csakhogy a tőzsde mindig a jövőt árazza.

ezt is tudod remélem :o)

a jövő meg a fopgyasztói társadalom halála.

csak szólok :o)

mi következik ebből ?