http://client.bet.hu/newkibdata/111449920/T_bl_zat_Enviro_Obersch_Tpt61.pdf
na, most nézem, hogy a 744.000 db, érdekes módon 5% alatt van.. akkor 99%, hogy hónapokon belül rásózzák a büfikre... kamu volt ez az eladás... családi bt-től megvették 5 ft-ért, majd kijátszották 35 ft-ért, onnan meg rásózzák az emberekre , de előtte felhúzzák 50 környékére , és lecsorgatják 20-25 közé, hogy a mai db szám közel 40-50%-át ott el tudják adni, hiszen az a kép lesz látható, hogy vkik a nyáron 35-ért vették, akkor 20-25 között megéri.... lol, átlátszó, régi trükk...
szép nap volt ez is... látszik, hogy nem voltam gépnél az összes tolvajt megpörgették...
itt meg mi volt? ki vette meg ezt a 7%-nyi papírt?? ez jelentés köteles, nem??
vagy netán egy haveri kft nevére tették át, és akkor most majd kiszórják a piacra....??
az egy dolog, hogy a cég nem adta el 35 ft alatt, de a vevő már megteheti... és meg is szokták az ilyen cégeknél...
meglátjuk, hogy a következő 3 hónapban mennyire lesz pörgős a papír.. ha megnő a forgalma, akkor borítékolható, hogy kamusok pörgetik és elkezdik tömni a ma megszerzett 1 millió db-ot...
A FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
(7623 Pécs, Ungvár utca 22. III. em.; adószáma: 23174586-2-02) - a továbbiakban „Társaság”
tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket és a tőkepiac szereplőit, hogy a mai napon (2012. július
27-én) a KBC Securities Magyarországi fióktelepe befektetési szolgáltató közreműködésével
1.158.214 db (Egymillió-egyszázötvennyolcezer-kettőszáztizenhét darab) saját részvényét
(FUTURAQUA törzsrészvény, ISIN kódja: HU0000107362) értékesítette a Budapesti
Értéktőzsdén. Az eladási megbízás 35 Ft átlagáron teljesült, a Társaság jelentős, 40.435.000
Ft forráshoz jutott, amelyből jelenlegi és később indítandó projektjeit kívánja finanszírozni.
A tranzakció után a Társaság 145.613 (Egyszáznegyvenötezer-hatszáztizenhárom) darab saját
részvénnyel rendelkezik, amely a jegyzett tőke 0,78%-a.
na eladták amit vettek" 5Ft-ért )))
víztőzsde )))
Srv szerzés majd eladás volt... :-)
ki vette meg? Tudni? Vagy vki névtelen, aztán majd leszórja a jónépre?
a kerekasztal lovagjai meg azok lesznek akiket a tegnapi képes beszámolóban láthattunk a hangversenyen.... :)
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
„Vízkincs Kerekasztal”
http://bet.hu/newkibdata/111439269/RK_vizkincs_kerekasztal.pdf
Ezek tényleg "mari nénik" szó szerint :) Azért sztem nem a nagymamák tőzsdézgetnek befőttelrakás közben, bár ki tudja...
Valyon melyiket tömtem ki 80-nál?
jó íze lehet a víznek ha lime-mal kell fedni
az arzénes vízűek pancsolt vízre vágynak?
komolyan felsírtam
http://bet.hu/newkibdata/111417802/Termbem_taj.pdf
A befektetők a képen az első sorban ülnek!
A FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
(7623 Pécs, Ungvár utca 22. III. em.; adószáma: 23174586-2-02) - a továbbiakban „Társaság”
tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket és a tőkepiac szereplőit, hogy a mai napon (2012. július
19-én) a KBC Securities Magyarországi fióktelepe befektetési szolgáltató közreműködésével
13.300 db (Tizenháromezer-háromszáz darab) saját részvényét (FUTURAQUA
törzsrészvény, ISIN kódja: HU0000107362) értékesítette a Budapesti Értéktőzsdén. Az
eladási megbízás 35 Ft átlagáron teljesült.
A tranzakció után a Társaság 703.827 (Hétszázháromezer-nyolcszázhuszonhét) darab saját
részvénnyel rendelkezik, amely a jegyzett tőke 3,8%-a.
Én meg bevezetem magam a palackozott magashegyi levegőre és amikor kiröhögnek, akkor beindítom az első levegőtőzsdét. Logikus nem?
logikusnak tűnik a magyarázat... lehet a végén ez még kikerül a T-kategóriából??