van aki hisz ennek a pletykatudónak?
ha sok van akkor remeghetsz is, több 10k-val egy duplázás már jó egy ilyen abszolút 0 értékű papírban... vmennyit a játék kedvéért tarts meg, hátha 200 lesz :)))
itt ilyen szépségek is előfordulnak?:))))
............
piaci reakciót teszteltem, és bejött... ha beírnám, hogy eladva, akkor felső limiten sorakoznának a vevők... :)
amúgy csak 3e db, nem a világ, viccpapírt játékpénzzel "trédelünk" :))
célár nincs, ha meguntam eladom, akár 15-ért is
lehet...nem tudhatom de te sem... míg van benne erő és felfelé megy addig tartom..az az igazság duplázni szeretnék nagyon ..így 28-29en már remegni fogok:))))..
nem írom be de vannak piaci pletykák...huha ex belinkeli pf-re:)
.........internet csodálatos...email pár spekával:)
"Dr. Laczkó Béla javasolta, hogy a Közgyűlés hagyja jóvá a 2012 évre vonatkozólag Blikk.hu-val
kötött 3 M. Ft.-os azaz hárommillió forintos szerződést, amely a cég tevékenységét a médián keresztül
népszerűsíti. Továbbá hagyjon jóvá havi kb. 1,6 M. Ft.-os keretet 4-5, a cég reklámcéljait is szolgáló,
személyautó bérlésére,"
Jonny most nyaral, amúgy nem foglalkozik már napi szinten a tőzsdével. Tudtommal már real-t is lemondta.
amúgy teljesen kizárt, hogy ezt valaha is vissza húzzák 100 ft közelébe... túl sok kisbüfi vett a nagy öntésben 100 felett, környékén és jóval alatta is, újak, régiek hígítás céljából... szóval a végrehajtó sok 100k-nyi papírt osztott rá a jónépre... és mivel semmi bevétele a cégnek, de még csak szép színes ábrái sincsenek, meg jól hangzó apportok sem, ahol vmi tevékenység is lenne, mint anno keg, phyl-nél, így sokkal esélyesebb, hogy még pár %-ot mehet fel a várakozások miatt, de mivel nem fog átlendülni a 40 ft-on sem, így idővel vissza fog csorogni, szerintem bőven 20 alá az őszre....
ne ne tedd ezt velem..tuti mínuszban zárunk..régi phylaxiásokal mi van pl Jonyval
"(#3135) Irány 100 fölé!!
Értékelés: 0
válasz erre | Ma, 13:58
Szépen, módszeresen gyűjtögetik vissza 100 alatt a tékozlóktól, emelkedő árak mellett az összes likvidált részvényt.
Aztán majd ismét ezer fölé teszik:-)
Majd hülyék lesznek 100 alatt komolyan önteni, amikor a visszagyűjtött papírokkal már könnyedén ismét vissszatehetik az árat akár 2000-re is.
Ananada"
szegényt vhol 200 felett jól kitömhették.... :))
ja, olyan sosincs, hogy kisbüfik 10k-s pakkokat vesznek fillérekért, majd 10x drágábban eladják... 100-200 ft-os szinteken több 10k-s csomagok hatalmas pénzt jelentenek, nem lesz rá vételi erő... így el sem tud jutni odáig...
amúgy picit füllentettem mert akkor még nem volt, az öntésben kaptam 25-ért :))
szia nem.....megvan mind....
korai még leírni:))))
26-27en fog zárni..ha nem jön több realizáló speka