Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#534020 Lazaics Előzmény: #533992

Rendkívüli közgyűlés összehívása céljából még mindig várom a kisrészvényesek jelentkezését az l.viktor525@gmail.com e-mail címre.

Köszönöm.

#533980 Zotya32 Előzmény: #533976

mire alapozod ezt? szerinted jó (jobb) lesz a féléves jelentése, mint tavaly, vagy pedig látszódni fog az, hogy az első negyedévhez képest is tovább javult a helyzet?

A pénteki 36-os záró, vszínű csak egy speki meghúzás volt, akkora forgalom nem volt benne, meg azért elég régótra csak esik az árfolyam, várható volt egy kis emelkedés.... de ez szerintem 50-ig sem viszi el.. hacsak közben nem történik vmi váratlan. de ez utóbbira alapozni....

még majd kikalkulálom, aztán hétfőn lehet cserélek, hátha vmennyit visszahoz a 40-es est vételből...

ehhez legalább 55-ig kéne mennie... és úgy, hogy még 38-40 alatt kapok...

Ha vége a nyárnak,itt is…

#533977 úttakarító

Ha vége a nyárnak,itt is megnövekszik a forgalom...De azért még tartson és mindenki pihenjen :).

Most viszont reális esél…

#533976 úttakarító

Most viszont reális esélye van innen a keg duplázásának 72 ft! (szvsz).

#533937 Lazaics Előzmény: #533914

Várom a kisrészvényesek jelentkezését rendkívüli közgyűlés összehívása céljából!

l.viktor525@gmail.com

#533914 Zotya32 Előzmény: #533913

semmi extra, csak mivel beírta, így páran rámozdultak, hogy bebizonyítsák, hogy ha ő elad, akkor az adott részvény elindul felfelé... ha meg vett, akkor meg sem mozdul, illetve eladók jelennek meg :))

#533816 Lazaics Előzmény: #533113

Üdv!

Továbbra is várom a közgyűlés összehívását preferáló kisrészvényesek jelentkezését!

l.viktor525@gmail.com(név, cím, elérhetőség, darabszám szükséges)

#533113 macika Előzmény: #532914

marsfaló eladta, de nem a megszokott 50% bukóval hanem "csak" 25-tel, nagy dicsőség

most a médiást énekli a kamuszövegével (harmadszor)

kreget meg károgja - szokásos

#532914 Zotya32 Előzmény: #532805

szépen nyomják lefelé...

30 gondolom még a héten kiöntésre kerül... utána jöhet egy gyors pánik 25 környékére, aztán közgyűlés :)

#532805 Lazaics Előzmény: #532680

Kedves Részvényesek!

Aki a rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezi-látván a cég helyzetét és eredményeit-az az l.viktor525@gmail.com e-mail címre legyen szíves üzenetet küldeni!

Szükséges:név, cím, elérhetőség, darabszám.

Kérdések, észrevételek is jöhetnek!

Köszönöm.

#532680 Trisz Előzmény: #532498

Nézegetem én is. Tegnap a kötéslista ebből a szempontból szimpatikus volt. (100-200 db-os tételekből állt. Vagyis a nagyok úgy tették ki eladásra a csomagokat, hogy ne legyen kedve venni a kicsiknek.) Ugyanakkor van bennem bizonytalanság is bőven. Szvsz júliusban azért még különösen nem kell kapkodni.

#532539 Lazaics Előzmény: #532498

Kedves Keg részvényesek!

A cég jelenlegi helyzete nem valami bizalomgerjesztő, az árfolyamot inkább hagyjuk!

Rendkívüli közgyűlést szeretnénk összehívni! A csatlakozni vágyó részvényesek az l.viktor525@gmail.com e-mail címre küldjenek üzenetet. Szükséges adatok:név, cím, elérhetőség, darabszám. Kérdéseket is nyugodtan küldhettek!

Köszönöm.

Továbbra is bizonytalan …

#532303 Trisz

Továbbra is bizonytalan vagyok. Most hogy megállt a kés a levegőben, felborult az az elképzelésem, miszerint a gyors sűlyedést egy visszapattanás követi. Vagy még nincs vége a sűlyedésnek? Csak egy kis pihi? Végén tényleg 30 alá megy? Hogy látjátok?

Bár a chart-ja csúnyán l…

#532073 úttakarító

Bár a chart-ja csúnyán lefelé mutat,én már ma is beleveszek.Remélem ez is fordul valahol...