Ilyen pozíciót, ebben közegben, stop nélkül itt hagyni, nagy bátorság!
Ilyen pozíciót, ebben közegben, stop nélkül itt hagyni, nagy bátorság!
Egyéni rv-re nem tudsz napon túl shortot nyitni, csak határidősre.
hm..? bővebben pls?
Kérdésem lenne Mindenkihez.
Kissé tanácstalan vagyok a mai napot illetően. Az órás MACD vételben, viszont elég idióta napnak nézünk elébe, és nem tudom eldönteni, hogy a tegnapi 3540 átlagú pakkomat stop eladásra tegyem be mondjuk 3470-re vagy eladásra 3600-ra. A nagy baj az, h nem leszek gép előtt kb. délig.
Még az is benne van, h 3600 fölött elindulunk! :)
sziasztok
tudna valaki segíteni, hogy napon túli shortot hogyan lehet nyitni az equitasnál?
és akkor mit használjak az ersténél? a napon túli short miatt nyitottam számlát. Ma nem voltam 10től nem pöcsöltem vele ma sem.
Nem javaslom a netbrokeres kereskedést, habár lekopogom ma elég jól működött! Néha nagyon meg tud marhulni!
nem működik. vagy az egyik vagy a másik. Mert két megbízásnak érzékeli..
Ilyen tépésnél hova szoktátok tenni az eladást? Nem szoktam dt-elni.
10%-tól fölfelé.
Swing céláram 3750
Ebrokernél egy adott pozíciót nem lehet soppal is, meg limittel is védeni?
Vagy csak én bénázok, de fedezethiányt ír ki.
Ugyanez hogy működik a Peti-n?
veszel 5 kontit. ára 5*24000=120.000 Ft.
A határidős ára: 16.000.
A számládon 0 pénz maradt.
Mivel longot nyitottál akkor likvidálnak, ha az ár csökken.
Figyelmeztetés 12.000*1,75=21.000-nél van.
Likvidálás 12.000*1,5 =18,000-nél van.
A fenti példánál maradva:
Figyelmeztetés:16.000-(3000/10)=15.700-as árnál
Likvidálás : 16.000-(6000/10)=15.400-nál.
Igy ok?
24.000 a letét equitasnal és legtöbb helyen, erstenél 14000 kb.
sziasztok
buxhati letéttel kapcsolatban kérdeznék...
Valaki szánjon meg, és egy példával szemléltesse nekem, hogy mondjuk 100.000 Ft-ból equitasnál pontosan hány kontit lehet kötni, mikor likvidálnak...
köszönöm :-)
hoppá.. végre betöltött magától mostanra minden papír :)
végre.. akkor kérdés storno egyelőre
Sziasztok!
Van valaki ERSTE netbrókeres köztetek. Végre megnyitottam az ERSTe netbróker számlámat egy hete, idő hiányában csak ma léptem be. De nem találom, hol lehet megbízást adni. Kereskedés menü alatt van a Tőzsdei kereskedés. Azt megnyitom és csak a Bux hatit látom, pedig ki van pipálva minden más (certi, egyéb. A kategoria is)..
DRága KBCs számlám sokkal egyszerűbbnek és áttekinthetőbbnek tűnik. A gáz az, hogy most az ERSTÉN van szabad pénz, de nem tudok vele semmit kezdeni, pedig reggelt alán lesz egy kis UP