Mi? Azt hittem nem jól látok...megint lefelé
Én nem látok kötést a 2012-esben.
15-ösben vett vki 4db-ot 99,99-en, de a 14-es 59,9-e nem kellett neki :))
szép tömés volt ma is... 714-re felhúzták, most meg nemsokára 600....
Lehet hogy a kötvényesek kapnak visszautasíthatatlan ajánlatot? :)
Ideadjátok ennyiért vagy nem kaptok semmit :)
Szép...
vagy kapizsgálni .. franc se tudja
Kezded kapisgálni :-)
Az üzengetések, és a komoly névtelen feljelentések, nem tartoznak a portfóliómba..:-)
Hali! :)
Mi az a 20 millás vétel a 2012-es kv-él? visszavennék olcsóért kamat és tőkefizetés helyett?
Milyen 120? nem játszok olyan nagyban:-) Egyébként a jellenlegi pakkom, és E-kakival eltöltött idő nagyságának aránya, még mindig sokkal kedvezőbb, mint akinek állítólag semmilyen pakja sincs(pl Ex, a többiekről nem is beszélve) oszt még is minden hírre egyből ugrik... ugye. Gyorsan tegyük hozzá, hogy én nem az E-star miatt ülők a gép elött, de az időmbe azért bőven belefér egy kis törődés... Egyenlőre csak figyelek, és néha (nagyon néha) veszek lottó helyett (pici függőség ugye), ahogy a minap nagyon találóan egy kolléga írta..
a 120 d-os pakkodból kiindulva, a sugallt napizást feltételezve kb. ennyit lehet vele fogni...azért egyáltalán nem éri meg a gép elött ülni...
Öntő mester ráadásul olvassa a fórumot.... Jó nagyot kívánok neki!
2e ft-ot?? Aki a kicsit nem becsüli... :-)
Öntődei dolgozónk ezekkel a darabszámokkal... Egyébként ez a 15K forgalom, ami lehet 25k is nap végére, nem is kevéske..., péntek zárásra talán elfogy neki. (vagy nem).
Arra kíváncsi lennék mi az a minimum ár ameddig lemehet? Vagy olyan nincs? csak hadd hulljon..
szép hasonlat :)
"Dicsák: Miért gond ez? Sok olyan milliárdos van, aki garázsban kezdte.."
Mert nagyon kevés sikeres van, aki oda vonul vissza.
a mérleg már tényleg vérciki. elképesztő, hogy mi folyik a cégnél, bár ha jól emlékszem a MTelecomnál is volt egy ilyen időszak.
A lengyel hitelről én már számos teóriát gyártottam magamban, de egyiket sem írnám be ide, mert nem elsődleges forrásokon alapulnak.
Újságíró szemmel telitalálat. Figyelemfelkeltő, lényegre törő. Aztán pedig, hogy egy fűtéses cégnél miért gond az 50.000 eurós havi veszteség 40 fok árnyákban azt már nem kell alátámasztani. Ráadásul, zilah és maros nélkül enyhe plusszos lehetett volna ez is.
nem egészen
nem a nemfizető önkormik miatt nincsen mérleg
hitel folyósítás hol késik?
nem ártana sietni vele mert a jelzálogot is be kellene jegyeztetni gyorsan
A cím lehet, hogy hozzá nem értésre utal, de én inkább a szándékos csúsztatásra, hatás vadászatra szavaznék(mondjuk azért ez a súlyosabb...). Aki ezt elkövette, az most lehet, hogy tényleg ennyira hülye (akkor menjen inkább politikusnak, vagy csak megrendelést teljesített..) Mindenképpen gratulálok neki....