Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#531802 Fornit Előzmény: #531788

Én nem látok kötést a 2012-esben.

15-ösben vett vki 4db-ot 99,99-en, de a 14-es 59,9-e nem kellett neki :))

#531795 Grizzly Géza Előzmény: #531793

Lehet hogy a kötvényesek kapnak visszautasíthatatlan ajánlatot? :)

Ideadjátok ennyiért vagy nem kaptok semmit :)

Szép...

#531788 Grizzly Géza Előzmény: #531786

Hali! :)

Mi az a 20 millás vétel a 2012-es kv-él? visszavennék olcsóért kamat és tőkefizetés helyett?

#531787 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531783

Milyen 120? nem játszok olyan nagyban:-) Egyébként a jellenlegi pakkom, és E-kakival eltöltött idő nagyságának aránya, még mindig sokkal kedvezőbb, mint akinek állítólag semmilyen pakja sincs(pl Ex, a többiekről nem is beszélve) oszt még is minden hírre egyből ugrik... ugye. Gyorsan tegyük hozzá, hogy én nem az E-star miatt ülők a gép elött, de az időmbe azért bőven belefér egy kis törődés... Egyenlőre csak figyelek, és néha (nagyon néha) veszek lottó helyett (pici függőség ugye), ahogy a minap nagyon találóan egy kolléga írta..

#531783 rbbj11 Előzmény: #531768

a 120 d-os pakkodból kiindulva, a sugallt napizást feltételezve kb. ennyit lehet vele fogni...azért egyáltalán nem éri meg a gép elött ülni...

Öntődei dolgozónk ezekke…

#531767 Nyeretlen_Keteves

Öntődei dolgozónk ezekkel a darabszámokkal... Egyébként ez a 15K forgalom, ami lehet 25k is nap végére, nem is kevéske..., péntek zárásra talán elfogy neki. (vagy nem).

Arra kíváncsi lennék mi az a minimum ár ameddig lemehet? Vagy olyan nincs? csak hadd hulljon..

Re: Palmer pénzmosodája és cégtemetője

#531760 Előzmény: #531632

"Dicsák: Miért gond ez? Sok olyan milliárdos van, aki garázsban kezdte.."

Mert nagyon kevés sikeres van, aki oda vonul vissza.

#531741 Protein Előzmény: #531738

a mérleg már tényleg vérciki. elképesztő, hogy mi folyik a cégnél, bár ha jól emlékszem a MTelecomnál is volt egy ilyen időszak.

A lengyel hitelről én már számos teóriát gyártottam magamban, de egyiket sem írnám be ide, mert nem elsődleges forrásokon alapulnak.

#531739 Protein Előzmény: #531736

Újságíró szemmel telitalálat. Figyelemfelkeltő, lényegre törő. Aztán pedig, hogy egy fűtéses cégnél miért gond az 50.000 eurós havi veszteség 40 fok árnyákban azt már nem kell alátámasztani. Ráadásul, zilah és maros nélkül enyhe plusszos lehetett volna ez is.

#531738 exmnbs1 Előzmény: #531735

nem egészen

nem a nemfizető önkormik miatt nincsen mérleg

hitel folyósítás hol késik?

nem ártana sietni vele mert a jelzálogot is be kellene jegyeztetni gyorsan

#531736 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531730

A cím lehet, hogy hozzá nem értésre utal, de én inkább a szándékos csúsztatásra, hatás vadászatra szavaznék(mondjuk azért ez a súlyosabb...). Aki ezt elkövette, az most lehet, hogy tényleg ennyira hülye (akkor menjen inkább politikusnak, vagy csak megrendelést teljesített..) Mindenképpen gratulálok neki....