EUR/USD kipattant fel, erős 5perces gyertyával, arany, olaj utána, DAX, sp még gondolkodik, de majd utánamegy, még vettem 510en
EUR/USD kipattant fel, erős 5perces gyertyával, arany, olaj utána, DAX, sp még gondolkodik, de majd utánamegy, még vettem 510en
megkajáltam...
futik kicsit le.. pedig nem volt más, csak egy vártnál jobb citygroup gyorsjelentés, na meg a 11órás jó eu trade balance.
14.30előtt felveszik megint a shortosokat.
Mi kell itt az emelkedéshez, hogy átforduljak full shortba?? :DD
ez van...mindenki esésre játszik...
IMF -el meg nem lesz könnyű dolog...nem is kell a pénzük tulajdonképpen...meg sem akarunk állapodni...csak időhúzás lesz.
Jah...semmit sem ér már...
régen a kis papírok sem csak a lehúzásról szóltak..hanem lehetett is keresni / kereskedni velük...most meg akárhol megveszed, 97 % ot lehet bukni vele...
nagy papírok maradtak egyedül...ez a 4 darab, meg a határidő..de forgalom az nulla.
Ezt csinálja már régóta.
Kicsit unalmas már, de ez van.
Futik közben fel.
Na ebéd.
300as KT.
520ra visszaraktam hatit egy kontival.
482ön megkaptam az 5kontit.
Még keresek valami vételt.
Holnap jön az IMF. Nem erre várt mindenki, hogy tárgyaljunk? Most jönnek, aztán megint esni kell?: Ez a recept mindig? Esés, esés, esés..
Mivel égetem?
Múltkor eladottakat veszem vissza, amit indulás előtt lezártam 935, 920, majd 830as átlaggal.
Bízom az emelkedésben. Rajzomat beraktam, nyilvános.. egy órás képem az elképzelésem szerint.
17000alatt borúl az elképzelésem ideiglenesen. 17300alatt nem szeretném látni hatit.
Jelenleg 20-50napos mozgóátlag között vagyunk, nyugat meg az indulásomkori szinten. Bux 200ponttal lejjebb.
OTP 3500on. Nagy gond nincs egyelőre.
na 482re adtak én 534en vettem.
482ön 5kontim van bent a látható könyvebn még
Mai forgalom 1/6át én csináltam hatiban.
Mai 430asomat be lehetne tenni eladásra, azt visszavenni magasabban, és így lépegetni fel :D
nálam OTP most érte el óráson trendvonalát,ha töri és kilép fölfelé még akár mehet is,ha koppanik akkor vissza a 3400as tartományba,bármit is csinál a hati követni fogja
Nem tudom, de vettem megint egyet napi maxon 540en, hadd menjen.
Megnéztem hetes Buxot:
Vajon ismétli-e önmagát Bux?
http://postimage.org/image/tuj0hrxin/full/
lehet rossz a gondolatom, csak kérdezem..
nekem meg pont a rendezettség jön be, ott nyugszom meg....a lakásom, ruházatom, kocsim is mindig tip-top....nyaralni D-Európa nekem is bejön, de azért holnap nagy Benelux körútra indulok.
valaki adott egyet 485re, én vettem egyet rá 522ön
Nem hagyjuk hatit összeomlani
EUR/USD-ra parázik itt minden, ahogy látom.
Letört egy előző aljat a napokban, leginkább Bux fosta össze magát tőle.
Havi szinten van egy nagy csökkenő háromszög, ami nagy képet nézve szerintem egy 4es pont is lehet, amiben 4es pont abcde, most van e ponton, onnan havi szinten 5ös is jöhet, de ez csak gyors mai megállapításom volt. Ez kersztbe húzhatná a nagy pesszimizmust. 15,30,órás, hetes, havi szinten túladott eur/usd, nem gondolom, hogy letörne háromszög alja. Kíványcsi leszek.
Most csinált a napon belüli 15perces gyertya egy dojit, amire lesőször emelkedett kicsit, most vissza le picit, de napon belül lassan fordulhatna szerintem.