Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#531728 Hathor Előzmény: #531721

Nyugatra nem szívesen járok európában, nem tetszik, hogy még a szemetes is ki van porszívózva az utcán. Annyira tiszta és rendezett minden, hogy már túl sok nekem.

A szegényebb országok, nomád kultúra jobban érdekel. Síelni is ezért nem szeretek ausztriában, nem jön be az osztrák nép, ez az én bajom.

Poros, koszos dél-európa érdekesebb, meg kelet nekem.

OTP-dben bízzunk inkább, hogy felkapaszkodik. ,-)

HAti 17700ra elmászhatna vele első körben.

#531721 Euroman Előzmény: #531710

1 hétig nekem is bejön, de tartósan szívesebben laknék egy osztrák hegyi faluban...kár, hogy nem láttad Kövér péntek esti megnyilvánulását az m1-en...katasztrófa!

#531710 Hathor Előzmény: #531709

Lételemünk az izgalom, ezért vagyunk itt.

300meg nincs messze, 1%, azt be lehet vállalni.

OTPt felcsipegetik mint a magot a tyúk... 3480on.

Olyan jó lenne, ha nem lenne ilyen pesszimista a világ...

Voltam Erdélyben múlt héten, nem sok ideges embert láttam, pedig 45000forint volt az átlagfizetés. Fent laktunk a hegyen, nomádokkal, kecskepásztorokkal a fennsíkon, isteni volt. Nem volt közmű, csak a forrás víz, na meg fa fűteni. Minen volt így is, ami kellett.. de még ennél is több... a szabadásg, nyugalom, szeretet.

Visszajövök, megint a sírás mindenhol..

nem tetszik ez nekem már.

....veszélyes játék a lo…

#531709 Borska

....veszélyes játék a long,legalábbis a béten,könnyen ismét támaszzónában találhatja magát a hati 300-400között,és ha az törik,akkor potty,az óvatos duhaj nem biztos hogy szebbet álmodik,de tuti jobban alszik,a héten pár dolog eldőlhet,shortok stoppját nullavédőbe húztam ,nem rizikózok,véleményem szerint 60-40% az esély az esésre

ma még nem sikerült rájö…

#531700 TROPHEUS

ma még nem sikerült rájönnöm ,hogy pénteken a végén miért adták be a piacunkat,és hogy mit is akarnak vele kezdeni

#531682 Hathor Előzmény: #531665

még 12öt 500on

és lejjebb bent állok még.

Ne nyomorgassuk már azt a rohadt KT-t, majd kihúzom én.

Látom 221is volt amíg nem voltam.

Hihetetlen..

#531664 Hathor Előzmény: #531661

Sziasztok, megérkeztem, 430on vettem 5kontitz így gyors ébredésben.

Nem fogok sokat írni mostanában, mert kevés az időm, jövőhéten megint elutazok, aztán hazajövök egy napra és megint elutazok, így van mit behoznom.

Üdv.

#531546 Ibiza Előzmény: #531499

te hol élsz most? a betelepített svábok élnek többségben náunk..vecsés budaörs..stb...

#531499 Euroman Előzmény: #531343

paraszt egyáltalán nem vagyok, mert az őseim iparosok és később értelmiségiek voltak...dédnagyszülőig vissza mindenki városban lakott.....amúgy echte német és sudéta-német őseim vannak, a nagyszüleim ott születtek, anyám pedig Bécsben, úgyhogy nem igazán sváb vagyok....bár a németeknél a Schwabenland-ot kedvelem...de az igazi kedvenc Hamburg, bár Németországban keresztbe-kasul jártam, éltem és tanultam is...

#531458 BudFox Előzmény: #531352

Helló Főnök :-)) Isten hozott a fórumban...emlékszem még a régi portfolios időkre ? a válság előtti időkre ? :_)

#531352 Ferenc86 Előzmény: #531344

Én is vettem, nyitót is meg zárót is lekötötték, de ha usa nem konyul be akkor hétfőn réssel fel nyithat, ha persze.: 1. maradnak a plusszok a nemzetközi piacokon, 2. nem lesz megint lekötés nyitóban:D