a rádió már nincs, a műsor a jazzy-n hallgatható, FM90.9, vagy kérdezd őket itt:
a rádió már nincs, a műsor a jazzy-n hallgatható, FM90.9, vagy kérdezd őket itt:
Emlékszem kb 2-3 éve hallgattam az akkori RadioCafé-n amint azt mondta az egyik műsorvezető az Erste 1400-as célárát elemezgetve, hogy ő bizony ebbe rakja minden pénzét és Erzsikéből lesz majd neki ****a nyugdíja. Mivel egy ideje nem tudom követni ezt a rádiót, érdekelne hogy valaki hallotta-e azóta erről?
Rég jártam otthon, nem tudom, hogy áll a miskolci project.
Nem hallottam róla semmi jót eddig, kétséges az idei indulás.
Tehát nincs céláram.
látom pénteken kecsegtető kiárusítás volt történelmi aljon!
te itt menyi lehet az évi kecsege hozam? 500% mint az ekakiban? vagy verseny az 500 forintos címért? esetleg telekom verseny 400-ra?
na szép (
Saját részvény tranzakció
Tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a PannErgy Nyrt. bejelenti, hogy 2012. július 12-én a
BÉT-en az Erste Befektetési Zrt. közreműködésével a PannErgy Nyrt 21.130 darab saját részvényt
vásárolt 581,8 Ft/db átlagáron.
A tranzakciót követően a PannErgy Nyrt 3.176.710 db saját részvénnyel rendelkezik, ami a
kibocsátott teljes részvénymennyiség 15,09%-a.
PannErgy Nyrt.
hova veszik magukat...
EGYÉB TÁJÉKOZTATÁS
Budapest, 2012. július 2.
A PannErgy leányvállalata a Miskolci Geotermia Zrt. részére az Új Magyarország Fejlesztési
Terv Környezet és Energia Operatív Program rendszeréhez benyújtott, KEOP – 2010 – 4.7.0
„Gazdasági és Társadalmi megújulás Miskolcon” nyertes pályázatához kapcsolódó előleg
kifizetésre került.
A PannErgy és a Miskolci Hőszolgáltató Zrt. közös cége a Miskolci Geotermia Zrt. a „KEOP - 2010
- 4.7.0 Geotermikus alapú hő-, illetve villamosenergia-termelő projektek előkészítési és
projektfejlesztési tevékenységeinek támogatása” konstrukcióban nyertes “Gazdasági és
Társadalmi megújulás Miskolcon” című pályázatához kapcsolódó 79 millió forint előleg kifizetésre
került.
A Miskolci Geotermia Zrt. a Miskolc térségében (Mályi és Kistokaj külterületén) található
geotermikus energiát kívánja a város szolgálatába állítani.
A Miskolci Geotermia Zrt. a kétlépcsős pályázati modell keretének első fázisában - a KEOP 4.7.0
pályázati konstrukcióban- 316 millió forint támogatást nyert, a projekt keretében megvalósítandó
kutatófúrás, és egyéb előkészítő tevékenységek megvalósítására. A projekt megvalósulásával a
térség hozzájárul az EU elvárásokban foglalt, középtávra szóló megújuló energiahordozó
felhasználás jelenlegi aránya megduplázásához, illetve a hazai energiastratégiában elfogadott
59 900 000 GJ eléréséhez a 2003.évi 38 500 000 GJ-lal szemben.
A projekt megvalósulásával az egyre dráguló földgáz energiahordozó kiváltása történik. A
szükséges földgáz mennyiség csökkenésével egyrészt csökken a hazai földgázimport, illetve az
attól való függőség. A komplex beruházás hozzájárul ahhoz, hogy a távfűtési rendszer ellátása
megújuló energiával is történhessen.
PANNERGY Nyrt.
Lehet kicsit megfuttatják....
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
2012. június 17.
Saját részvény tranzakció
Tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a PannErgy Nyrt. bejelenti, hogy 2012. június 15-én a
BÉT-en az Erste Befektetési Zrt. közreműködésével a PannErgy Nyrt 2.200 darab saját részvényt
vásárolt 600 Ft/db átlagáron.
A tranzakciót követően a PannErgy Nyrt 3.117.418 db saját részvénnyel rendelkezik, ami a
kibocsátott teljes részvénymennyiség 14,81%-a.
PannErgy Nyrt.
Újabb kis adag vétel a nagy adag eladás után!
Árfolyam karbantartás miatt csinálják csak, ha nem lennének jelen minden zárásnál a piacon jóval a béka segge alatt lenne az árfolyam...
Valahogy így ügyeskedtem össze én is PEvel a bukómat. Drágán venni, olcsón eladni, ez a titka. Mért járnának ők jobban, mint én?
Kb. ezt vették össze tavaly november óta apránként, de szerintem még többet is. Egy ideje már nem követem.
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
2012. június 15.
Saját részvény értékesítés
Tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a PannErgy Nyrt. bejelenti, hogy 2012. június 15-én
a BÉT-en az Erste Befektetési Zrt. közreműködésével a PannErgy Nyrt. 254 495 darab saját
részvényt értékesített összesen 148 846 575 Ft értékben, 585 Ft/darab átlagáron.
A tranzakciót követően a PannErgy Nyrt. saját részvényeinek száma 3 115 218 darabra
csökkent.
„Társaságunk örömmel tapasztalta, hogy a turbulens nemzetközi, és hazai tőkepiaci környezet
ellenére, a hazai intézményi befektetői körből komoly vételi szándékkal rendelkező befektetővel
találkozott. A már régóta a PannErgy geotermikus stratégiáját követő, és részvényeivel
rendelkező Befektető, a PannErgy befektetésének növelését nagyon pozitív, a társaság stratégiai
útján való sikeres előrehaladását pozitívan értékelő jelnek tekintjük. Ezért döntöttünk a saját
részvény állományunk egy kisebb részének értékesítése mellett – értékelt Gyimóthy Dénes a
PannErgy Nyrt. Igazgatótanácsának tagja.”
PannErgy Nyrt.
Vajon kiderül ki a "Befektető" (~1%-os vevő)....
Miért nem a "piacon" vette...
Ezzel az értékesítéssel kilőve a "Rába féle" állami felvásárlás (csökkent az esélye)...
Én pont nem erre gondoltam, ők kapnak egy kis időt, hogy összekaparjanak némi "hagyatékot" és utána mehet tovább a kivitelezés.
Viszont, ha nincsenek meg még az engedélyek (ügye jön a nyári szünet is) akkor ............
Mo. forgalmas hely volt az évezredek során, BÁRHOL ásol, leleteket fogsz találni. Innentől kamu és rizsa az egész.
Tudod néha tudni kell revidiálni az álláspontunkat. Nekem megy, neked nem :D
Aggasztó híreket olvastam egy portfolio-s cikkben.
"A Társaság a tereprendezési munkálatok során régészeti leleteket talált, amely jelentősen megnehezítette a munkálatokat. Az előkészítő tevékenységgel párhuzamosan a Társaság, a Mályi-Kistokaj-Miskolc távvezeték fektetésre vonatkozó engedélyeztetését folytatta, illetve a Miskolcot (ősztől) ellátó geotermális rendszer építményeinek, építési engedélyeinek beszerzését végezte. "
Ebből nem lesz ősszel fűtés.
Már meg kellene lenni az engedélyeknek, hol van még a 12 km vezeték lefektetése a fűtőműig stb.