Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannergy fórum

Erste célár

#531595 Janicroft

Emlékszem kb 2-3 éve hallgattam az akkori RadioCafé-n amint azt mondta az egyik műsorvezető az Erste 1400-as célárát elemezgetve, hogy ő bizony ebbe rakja minden pénzét és Erzsikéből lesz majd neki ****a nyugdíja. Mivel egy ideje nem tudom követni ezt a rádiót, érdekelne hogy valaki hallotta-e azóta erről?

Re: srv újra

#531568 Pyxis Előzmény: #531525

Rég jártam otthon, nem tudom, hogy áll a miskolci project.

Nem hallottam róla semmi jót eddig, kétséges az idei indulás.

Tehát nincs céláram.

Re: srv újra

#531522 macika Előzmény: #531079

látom pénteken kecsegtető kiárusítás volt történelmi aljon!

te itt menyi lehet az évi kecsege hozam? 500% mint az ekakiban? vagy verseny az 500 forintos címért? esetleg telekom verseny 400-ra?

na szép (

srv újra

#531079 Kissherceg

Saját részvény tranzakció

Tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a PannErgy Nyrt. bejelenti, hogy 2012. július 12-én a

BÉT-en az Erste Befektetési Zrt. közreműködésével a PannErgy Nyrt 21.130 darab saját részvényt

vásárolt 581,8 Ft/db átlagáron.

A tranzakciót követően a PannErgy Nyrt 3.176.710 db saját részvénnyel rendelkezik, ami a

kibocsátott teljes részvénymennyiség 15,09%-a.

PannErgy Nyrt.

hova veszik magukat...

EGYÉB TÁJÉKOZTATÁS Buda…

#527238 MrTibi16

EGYÉB TÁJÉKOZTATÁS

Budapest, 2012. július 2.

A PannErgy leányvállalata a Miskolci Geotermia Zrt. részére az Új Magyarország Fejlesztési

Terv Környezet és Energia Operatív Program rendszeréhez benyújtott, KEOP – 2010 – 4.7.0

„Gazdasági és Társadalmi megújulás Miskolcon” nyertes pályázatához kapcsolódó előleg

kifizetésre került.

A PannErgy és a Miskolci Hőszolgáltató Zrt. közös cége a Miskolci Geotermia Zrt. a „KEOP - 2010

- 4.7.0 Geotermikus alapú hő-, illetve villamosenergia-termelő projektek előkészítési és

projektfejlesztési tevékenységeinek támogatása” konstrukcióban nyertes “Gazdasági és

Társadalmi megújulás Miskolcon” című pályázatához kapcsolódó 79 millió forint előleg kifizetésre

került.

A Miskolci Geotermia Zrt. a Miskolc térségében (Mályi és Kistokaj külterületén) található

geotermikus energiát kívánja a város szolgálatába állítani.

A Miskolci Geotermia Zrt. a kétlépcsős pályázati modell keretének első fázisában - a KEOP 4.7.0

pályázati konstrukcióban- 316 millió forint támogatást nyert, a projekt keretében megvalósítandó

kutatófúrás, és egyéb előkészítő tevékenységek megvalósítására. A projekt megvalósulásával a

térség hozzájárul az EU elvárásokban foglalt, középtávra szóló megújuló energiahordozó

felhasználás jelenlegi aránya megduplázásához, illetve a hazai energiastratégiában elfogadott

59 900 000 GJ eléréséhez a 2003.évi 38 500 000 GJ-lal szemben.

A projekt megvalósulásával az egyre dráguló földgáz energiahordozó kiváltása történik. A

szükséges földgáz mennyiség csökkenésével egyrészt csökken a hazai földgázimport, illetve az

attól való függőség. A komplex beruházás hozzájárul ahhoz, hogy a távfűtési rendszer ellátása

megújuló energiával is történhessen.

PANNERGY Nyrt.

Lehet kicsit megfuttatják....

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS …

#522405 MrTibi16

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS

2012. június 17.

Saját részvény tranzakció

Tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a PannErgy Nyrt. bejelenti, hogy 2012. június 15-én a

BÉT-en az Erste Befektetési Zrt. közreműködésével a PannErgy Nyrt 2.200 darab saját részvényt

vásárolt 600 Ft/db átlagáron.

A tranzakciót követően a PannErgy Nyrt 3.117.418 db saját részvénnyel rendelkezik, ami a

kibocsátott teljes részvénymennyiség 14,81%-a.

PannErgy Nyrt.

Újabb kis adag vétel a nagy adag eladás után!

Árfolyam karbantartás miatt csinálják csak, ha nem lennének jelen minden zárásnál a piacon jóval a béka segge alatt lenne az árfolyam...

Re: nincs cím

#522225 Sigorszky Előzmény: #522214

Valahogy így ügyeskedtem össze én is PEvel a bukómat. Drágán venni, olcsón eladni, ez a titka. Mért járnának ők jobban, mint én?

#522214 zeeh_ Előzmény: #522181

Kb. ezt vették össze tavaly november óta apránként, de szerintem még többet is. Egy ideje már nem követem.

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS …

#522181 MrTibi16

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS

2012. június 15.

Saját részvény értékesítés

Tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a PannErgy Nyrt. bejelenti, hogy 2012. június 15-én

a BÉT-en az Erste Befektetési Zrt. közreműködésével a PannErgy Nyrt. 254 495 darab saját

részvényt értékesített összesen 148 846 575 Ft értékben, 585 Ft/darab átlagáron.

A tranzakciót követően a PannErgy Nyrt. saját részvényeinek száma 3 115 218 darabra

csökkent.

„Társaságunk örömmel tapasztalta, hogy a turbulens nemzetközi, és hazai tőkepiaci környezet

ellenére, a hazai intézményi befektetői körből komoly vételi szándékkal rendelkező befektetővel

találkozott. A már régóta a PannErgy geotermikus stratégiáját követő, és részvényeivel

rendelkező Befektető, a PannErgy befektetésének növelését nagyon pozitív, a társaság stratégiai

útján való sikeres előrehaladását pozitívan értékelő jelnek tekintjük. Ezért döntöttünk a saját

részvény állományunk egy kisebb részének értékesítése mellett – értékelt Gyimóthy Dénes a

PannErgy Nyrt. Igazgatótanácsának tagja.”

PannErgy Nyrt.

Vajon kiderül ki a "Befektető" (~1%-os vevő)....

Miért nem a "piacon" vette...

Ezzel az értékesítéssel kilőve a "Rába féle" állami felvásárlás (csökkent az esélye)...

#515028 pepe01 Előzmény: #515022

Én pont nem erre gondoltam, ők kapnak egy kis időt, hogy összekaparjanak némi "hagyatékot" és utána mehet tovább a kivitelezés.

Viszont, ha nincsenek meg még az engedélyek (ügye jön a nyári szünet is) akkor ............

#515022 Bendeguz Előzmény: #513486

Mo. forgalmas hely volt az évezredek során, BÁRHOL ásol, leleteket fogsz találni. Innentől kamu és rizsa az egész.

#513486 pepe01 Előzmény: #511920

Aggasztó híreket olvastam egy portfolio-s cikkben.

"A Társaság a tereprendezési munkálatok során régészeti leleteket talált, amely jelentősen megnehezítette a munkálatokat. Az előkészítő tevékenységgel párhuzamosan a Társaság, a Mályi-Kistokaj-Miskolc távvezeték fektetésre vonatkozó engedélyeztetését folytatta, illetve a Miskolcot (ősztől) ellátó geotermális rendszer építményeinek, építési engedélyeinek beszerzését végezte. "

Ebből nem lesz ősszel fűtés.

Már meg kellene lenni az engedélyeknek, hol van még a 12 km vezeték lefektetése a fűtőműig stb.