Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#531348 BudFox Előzmény: #531337

elő a kissebbségekkel :-))

én egyszer végigkutattam a családfámat és az egyik ük-ük ősöm neve mellé, a foglalkozás rovatban annyi volt beírva : "szolga" :DD

másik mellé meg mondjuk : "oskolamester"

Na...határidőt szépen lekötötték a végére.... jött egy 200 -as eladó

#531343 Ibiza Előzmény: #531337

mondjad a valót káposztazabáló sváb paraszt :)

bennem jász paraszt vér csörgedez 50% ban makacs int disznó..de kitartó

#531342 Frontin Előzmény: #531327

Sziasztok! Még mindig nem érdemes naphosszat a gép előtt dögleni, a komolyabb történések még egy picit odébb vannak, bár már nem kell szerintem sokat várni rájuk. Szvsz bux óráson nézve ezzel a háromszögelődéssel rajzolja a B pontot, majd utána C-vel felmehetünk (talán jövő héten v. utána héten legkésőbb) 18K-18,5K közé, ezzel kijelölve 3/2-őt, és utána jöhetne talán a pusztító 3/3 délnek. Szerintem ez egy reális forgatókönyv, hiszen így shortos is longos is szívna mielőtt irányba állnánk hosszabb távon.

#531337 Euroman Előzmény: #531328

semmilyen pajeszom sincs, mert nem szeretem...nem szeretem az arcszőrzetet....amúgy a pénzhez fűződő viszonyom miatt egy volt kollégám vágottfarkú zsidónak hívott...igaz én meg őt büdös parasztnak....utóbbi igaz is volt...előbb nem, félig német árja vagyok:)

#531328 BudFox Előzmény: #531317

nincsen véletlenül ilyen fodros pajeszod ? :DD

szó ami szó..azért itthon csak az OTP -t tépték meg eddig....nem akarták tegnap sem nagyon lefele adni.

#531327 BudFox Előzmény: #531319

elolvastam én mindent....de már nem emlékszem melyikre gondolsz .....mindegy...héliumos lufi :D

#531315 Fornit Előzmény: #531308

épp azt nézegetem, lövésem sincs, 1 jó adat lett 2 rossz, 1 semleges.

eurusd is kilőtt.

#531286 BudFox Előzmény: #531283

az előző biznisszel kerestem azért a longgal is...felőlem mehetne sokkal feljebb is....de a múltkori long -os héten nem volt erő benne...talán majd a következő menetben...

a lényeg hogy lássuk előre hogy mi-merre-meddig.

#531284 Euroman Előzmény: #531281

nem támadom, de ezt a vak is látja, hogy mit művelnek...meglehetősen kisstílű, pitiáner alakok....

#531283 Euroman Előzmény: #531281

mondjuk te örülsz, ha nyugtalanok a befektetők, mert a shorton sokat keresel....nekem a nyugalom jobb lenne a longhoz...én ettől függetlenül is utálom a fideszeseket, nemcsak a politikusokat, hanem a fan-okat is.

#531281 BudFox Előzmény: #531274

már megint támadod őket :-)))

Jó fejek ezek...szivatják az IMF -et halálra.....nagyon helyes...ne pofázzanak bele a saját politikánkba....a hitelkeret úgyis csak ahhoz kellett volna hogy megnyugtassa a befektetőket.

#531274 Euroman Előzmény: #531267

Matolcsy-t már leírták az IMF-nél...meg inkább elrohant nyaralni, mert viktátor is nyaral, és nehogy nélküle valami rosszat mondjon, inkább elbújt ő is...nevetséges figura...

#531267 BudFox Előzmény: #531248

pedig biztos hogy fog gyengülni....a következő dolog amiatt fog az IMF valamit egyeztetni akar Matolcsyval. vagy meglátogatni...ő meg nem veszi fel a telefont sem, mert "nyaral"

mondjuk én nem sajnálom semelyik Fideszes ha az árfolyamokkal nyer...csak nekem is mondják meg hogy merre akarják húzni.. :D

de a forint mondjuk innen mindig vissza szokott kanyarodni..most megint meg kell nézni a 307-312 forintot...onnan majd visszafordítják : "Bízunk a gyors megegyezésben az IMF -el"