Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

:-)

#6092 Ozzy_

www.carstyling.hu/gal_pic.php?start=0&step=20&id=973&pic_num=2

:-DDDD

Re: Vááá

#5639 Kardj Előzmény: #5601

nem mondtam h nem lehet élvezni, sőt én nagy makett rajongó vagyok készítgetem is őket, de csak az offroad orosz truck-k at :D Zil;Ural;Kraz

Ez amolyan munkahelyi ártalom.

#5601 hosszhuszár Előzmény: #5569

Ezt is lehet élvezni.

Fantasztikus dolog, főleg ha nem egyedül csinálod.

Mondjuk nekem a box utca szerp jutott, két gyerek játszott.

Majd teszek fel képet a gépről:)))

#5569 Kardj Előzmény: #5351

hmmm nem rossz játék :D

de az off road az nagyban az igazi és akkor is rögtön a trucktrial.

#5352 Kissherceg Előzmény: #5351

persze, bennüünk van a gyerek örökké, főleg pasikban.. :) főleg ilyen benzin szagú értelmetlen felesleges dolgokat imádjuk :)

#5329 Kissherceg Előzmény: #5327

nálunk 80éves nagyim többet motorozik, mint Én, tiszta kész :D lökött keresztapám így szállítja mamát... tiszta dili :)) 80éves mamóka robog belső sávban egy suzuki túramotoron :) (tavasztól auto nem jármű jeligére)

#5327 Waszeitung Előzmény: #5325

Én is töröltem már fel anyámék előtt anno az udvart mocival a szemük láttára satu elsőfékkel,azóta nem nagyon favorizálják hogy ahogy kijön a jóidő kétkerekezem :D

#5325 Kissherceg Előzmény: #5323

Én 12évesen összetörtem a mocit, azóta nem ülök gyors kétkerekű volánjához :)) korai halál nem hiányzik :))

Vááá

#5323 Waszeitung

Remek kis topik én is nagy belsőégésű motor fun vagyok,jöhet minden: auto,motor,jetski,quad :D

Motorozom amióta lehet,és amíg tehetem tavaly Yamival,idén remélem Suzi V2 :D

Re: Motor vagy auto?

#5311 Kardj Előzmény: #5306

"csak" 11000-t :D

Nem nem nekem amolyan mindennapos motornak kell föleg városba, de az idomos gépek jobban tetszenek.

Re: Motor vagy auto?

#5306 Sz.bence Előzmény: #5302

Az uj nem tudom mennyit pörög. De nem egy izgalmas gép. Olcsó fenntartani az biztos, fogyasztása is ok, városban szaladgáláshoz jó. De ha szeretnél mondjuk pályázni meg ilyenek, akkor 4üteműben a 400as kawák már jó kompromisszumok egy pályaidommal illetve ha a 250es teljesítmény akkor inkább a 2ütemű 125ös. Volt aprilia RS125öm, és a gatyám ráment de az tényleg igazi versenymotor feeling!