Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#531252 Ibiza Előzmény: #531248

én nagy emelkedést várok..rezeg a levegő a kapzsiságtól...a shortosok fogják megindítani az emelkedést.. kérdés elötte lenyomják e..a mostani shortolók ezt a lenyomást tudják? ez a főkérdés...

vagy már a j.heti újságot olvassák.. poén lenne egy M.O. nem kaphatja meg a hitelkeretet című szösszenet.. ami másnap cáfolódna..

nem akar gyengülni a for…

#531248 szotyi

nem akar gyengülni a forint az istennek se, pedig mindent bevetnek a kommunikátorok...

pedig a haverok már irányba álltak biztos ;-)

elég nagy tétekben teszn…

#531155 TROPHEUS

elég nagy tétekben tesznek a további esésre a shortosok

gf

#531146 Waszeitung

Kinti esésekre tartottak minket,most hogy lenyugodtak nálunk megszűnt az öröm...

Francba, lemaradtam a ny…

#531140 Fornit

Francba, lemaradtam a nyitóról, elolvasgattam az időt. 300-on vettem volna.

jóreggelt! lássuk hát a …

#531115 szotyi

jóreggelt! lássuk hát a mai leminősítési rallyt

#531033 Euroman Előzmény: #531030

nézem egész nap, mert nincs jobb dolgom, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy valaha is nullában ki tudok szállni

#531030 Euroman Előzmény: #530995

miért ne vették volna meg? a helyzet semmivel nem másabb, mint 1 vagy 2 hete, azzal a kivétellel, hogy július, augusztus, esetleg szeptember hónapban esni illik...tavaly is így volt, meg azelőtt is...esésre ugyanolyan kevés ok van, mint emelkedésre, csak hangulati csapkodás van...én is csak kényszerből vagyok itt, mert veszteséget még nem akartam realizálni, és mert valamivel keresni akarok, de mostanság inkább vesztek...pénzem nagy része alszik, bankba nem egyhamar viszem, mert nem bízok sem a bankban sem a politikában...egy kis résszel próbálkozok a tőzsdén néhány szerény nyereséggel, és több nagyobb nem realizált veszteséggel...ezt a mostani usa hangulatot pedig egyáltalán nem értem, mert ez olyan "csak" esés.

#531000 Borska Előzmény: #530995

sokszor,sőt szinte mindig betölti a napi rést az index,főleg olyan piacokon mint usa,most ez történik,eddig medve viselkedés,beadják majd lassan vissza nulla közelébe,de a beadás mindig egyre egyre fájóbb,és egyszer csak nem veszik meg,még van fél óra,nem tuti hogy itt maradnak,mehet ez még feljebb de az nem garancia a holnapi rallihoz ,sőt.....

kiderül

#530995 BudFox Előzmény: #530857

Ez így van..nagyon egyetértek vele...

No, most viszont USA még erőlteti a longot...megvették a nagy esést...elképesztő....

#530932 Euroman Előzmény: #530929

én ezt a mondást nem ismerem...de ettől a rendszertől zsigerileg undorodom, és érzem bennük az aljas szándékot a kisemmizésre és tönkretételre...ezért inkább ne hozzon semmit, de legyen nekem elérhető közelbe, hogy ne azt kelljen néznem, ők veszik el....a rendszerük így is burkoltan kirabol..

#530926 Euroman Előzmény: #530857

én tartom a longokat...egyszer majd jobb lesz....a többi pénz úgyis cihában, mert orbán alatt betétbe sem teszem, állampapírt sem veszek, mert nem finanszírozom a tündérmesét....hazug megbízhatatlan bagázs...jelenleg valuta sem érdekel, mert kevés benne a mozgás, nem elég olcsó, eur csak 280 alatt érdekelne

a nagy kérdés: http:/…

#530885 Borska

a nagy kérdés:

http://kepfeltoltes.hu/120712/otp_napos_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ha ez törik hatit is viszi magával, de pattanhat is hisz oly sokszor megtette már

ha ez beszakad akkor a hati fejválla csúnyán lehozza az indexet

a holnapi nap akár ismét eldölhet ,ha ma usa a nyitórés betöltése után bezúg akkor adott a válasz ( már ha egyáltalán ma visszatölti) ,ha plusszos zárást hoznak össze,akár fordulhat is a szentiment pár napra,órára

#530863 big-ebuy Előzmény: #530861

ami aggasztó nincs tőkeáralmás be a piacokba ,ez pedig előbb-utóbb beszakadást jelezz,pláne ilyen rossz gazdaságnál

üresen tuti nem fogják a longosok oldalát húzni

#530861 big-ebuy Előzmény: #530857

ez teljesen korrekt,annyi a rossz benne a otp a-s részvény....a felsoroltakkal ellenbe,de attól eshet az is bőven,ezt a teóriát pakoltam én is pár hónapja,pl rá a mtel .....2000ft-os árról,mikor lesz az ott?