Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#530889 Arsene Lupin Előzmény: #530882

Nem akarom elkeseríteni, de a beker árát soha nem fogja viszontlátni. A cég egyértelműen csődspirálban van. A sakkozók már rég feladtak volna egy ilyen partit, elkerülendő a megalázó végjátékot.

#530888 banyaiz Előzmény: #530884

Az a baj vsz, hogy az ilyen dolgok már önmagában minősítenek egy céget, vagy bármit.

Ezért írtam annak idején nagy felelőtlenség és amatőrizmus kijelenteni azt, hogy 30-ig folyósítás lesz hacsak nem 100%-ig biztos.

Elmegy egyszer tévedésként kétszer, de ha rendszeresen előfordul annak van egy minősítési kategóriája , bóvli.

Ugyanúgy ahogy pl kedvenc vesszőparipámnál a magyar imf tárgyalásoknál láthatod. Ott mi megy majd márciusban , áprilisban , májusban, nyáron , ősszel , télen stb stb . Amíg már a kutya sem hisz el semmit abból amit mondanak. Ennek is van egy minősítése bóvli.

Sajnos ez látszik a cég árfolyamán is. Lehet , hogy kétségbesésükben csinálnak ilyen dolgokat de ezek komoly hibák vsz.

Persze ettől még lehet fényes a jövő , csak ha a bizalom egyszer elveszik azt nehéz helyreállítani.

#530884 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #530883

Egyetértek a mondandóddal. Viszont, abban az esetben, ha vannak olyan feltételek, amiket nem tud teljesíteni a cég, akkor minek jelentik be nagy hanggal, hogy 30.-ig lehívásra kerül. Csabika azt mondta, ha jól emlékszem, hogy a feltételek teljesen normálisak és teljesíthetők ( ha nem hívják le a hitelt, akkor kijelenthető, hogy kamuzott) . Bár azon információk alapján amik itt az elmúlt hetekben a birtokomba kerültek, nem ez lenne az első eset ugye, (de még az is lehet, hogy mindezek ellenére nem is az utolsó:-)

#530883 banyaiz Előzmény: #530880

Azt kellene kitalálni mire megy ki a játék.

Ha a cég eredeti tulajdonosai akik behozták a céget a tőzsdére megszedték magukat és úgy vannak vele ők ebből már rosszul nem jöhetnek ki akkor gáz van.

Érdekesek pl ezek a névérték változások, a közkéz alakulása stb.

Annyira nem ismerem én sem a céget csak úgy általánosságban egy hitelnél általában az a gyakorlat, hogy miután megvan a hitelbírálat és hitelképes a cég jöhet a szerződéskötés, vannak a folyósításnak feltételei amiket a cég már nyilván szerződéskötés előtt ismer és értelmes esetben ezeket tudja vállalni különben minek a papírt pocsékolni a szerződésre? :)

Láttam már olyan esetet ennek ellenére, hogy nem sikerült lehívni hiába volt szerződés, sőt olyat is, hogy a szerződéskötés után 1 héttel már bank ügyfél jogászai vitatták a kérdést, hogy büntetőfeljelentés lesz ha azonnal nem kerül felbontásra a szerződés. :) Szóval minden lehet.

Ha nem hívták le és a pénzre szükség lenne annak nyilván az az oka nem tudták még teljesíteni a feltételeket. Mennyi idő telt el szerződéskötés óta? 1 hónap kb ha jól emlékszem. Azért ennyi idő alatt ha minden sima akkor le lehet hívni egy hitelt.

Szóval nekem az a tippem , hogy olyan folyósítási feltételek is vannak amiknek a teljesítése problémát okoz a cégnek.

Most már bármi is történ…

#530882 Kiss Zoltán

Most már bármi is történik a beker áramat max a Prometheus 3-ban fogják utolérni,ez van!:(

#530880 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #530877

És az auditált éves beszámoló elkészítése az lehetetlen? (bár az eredménye kétségtelenül, lehet elkeserítő).Bár én nem vizsgáltam az egy évvel korábbit! Az nagyon gáz volt? (mert ha nem, akkor egy év alatt hova b@szták el a lovét? (persze ilyenkor a sok szakértői meg egyéb látszat költségekből csurran-cseppen valami..(azokból a gigantikus igazgatási költségekből csak úgy lehet gigantikus megtakarítást eszközölni, ha idén nem lopnak annyit ugye). A szállítói állományt meg aztán miből csökkentsék bizonyos szint alá pár hét alatt, ha nem tudja a vevőktől beszedni a lóvét. Azért a bank se hülye, ha aláírták valóban a szerződést, akkor talán volt valami halvány fogalmuk, hogy mit tud a cég reálisan teljesíteni. Itt jegyzem meg, hogy melyik bank ír alá szerződést, ha nincs megbízható képe a cég helyzetéről? (aláírásig sem jutott volna a dolog..., a majd hozom a f@sza beszámolót duma szerintem kevés lett volna... a tollat sem emelték volna fel a bankban). De még egyszer mondom, én nem láttam az aláírt szerződést, ennek ellenére azért azt nem feltételezném, hogy ekkorát kamuztak, mert annak azért még lehetnének kellemetlen következményei.

(A bank gondolom cáfolta volna, már ha tudomásukra jutott a bejelentés..)

#530877 banyaiz Előzmény: #530873

Auditált 2011-es beszámoló, lejárt vevői , szállítói állomány csökkentése , bizonyos szint alá szorítása pl.

Enélkül hitelszerződés is elég érdekes.

Gondolom nem véletlenül ugrottak neki ennek a kérdésnek hirtelen.

#530875 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #530867

Csak az a baj, hogy az asszony bizony kérdez, méghozzá ilyenkor meglepően logikusan ! (én is tapasztalatból mondom).Ezért mondom, inkább kutya!

Egyébként azt kizártnak …

#530873 Nyeretlen_Keteves

Egyébként azt kizártnak tartom, hogy ha lehívták volna a hitelt azt nem közölték volna... Annak csak egy oka lehetne, az októberi, és a későbbi kötvényesdi jóárasítása (ha ez így történne, akkor a megmaradt 1% bizalom is elszállna ...) szóval hitel egyenlőre alma, ez tuti. Minden jel arra mutatott, hogy a meghozott döntések és azok időzítése, a hitel lehívásának érdekében történnek. Milyen feltételt támaszthatott még a bank a hitel folyósításához?

Szedje be két hét alatt a kintlevőségeit a cég??? (mert az az igazi impossible mission..ebben a környezetben) Viszont az is igaz, hogy senki sem látta a feltételeket, de az állítólagos aláírásnál sem volt senki sem ott közülünk (bár ebben nem vagyok biztos:-)

Csúcsához képest kb. a t…

#530870 zeeh_

Csúcsához képest kb. a tizenheted részére esett vissza kecsegtető Ede szintre.

szívből sajnálom, akik v…

#530867 Tapasz

szívből sajnálom, akik vettek ebből a részvényből. Saját példámból tudom, milyen érzés ilyenkor az asszony előtt nem beszélni a tőzsdéről :-(

Délután háromkor elmente…

#530866 Kiss Zoltán

Délután háromkor elmentem egyet biciklizni,én hegynek fel ez a sz..... meg megint le!

#530864 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #530805

Egyébként tényleg lehet, hogy nem lesz riport (a francnak pepecselni vele...)

Az imént volt egy látomásom... (vagy csak belenéztem a napba, már nemtom) 23.-án indul a rally 400-ról... (bár lehet nem pontosan 400 volt az árfolyam, de a dátumban biztos vagyok :-)

#530858 Arsene Lupin Előzmény: #530853

Csabikáék beleestek abba a csapdába, amit ők akartak az önkoriknak ásni. Ha ott lesz a reportban a hitellehívás, akkor az a baj, ha nem, akkor az, de még nagyobb.

Attól tartok Csabikának sem lesz Nobel-díja, hacsak kártyán nem nyer egyet.