Re: nincs cím
Nyeretlen_Keteves Előzmény: #530877És az auditált éves beszámoló elkészítése az lehetetlen? (bár az eredménye kétségtelenül, lehet elkeserítő).Bár én nem vizsgáltam az egy évvel korábbit! Az nagyon gáz volt? (mert ha nem, akkor egy év alatt hova b@szták el a lovét? (persze ilyenkor a sok szakértői meg egyéb látszat költségekből csurran-cseppen valami..(azokból a gigantikus igazgatási költségekből csak úgy lehet gigantikus megtakarítást eszközölni, ha idén nem lopnak annyit ugye). A szállítói állományt meg aztán miből csökkentsék bizonyos szint alá pár hét alatt, ha nem tudja a vevőktől beszedni a lóvét. Azért a bank se hülye, ha aláírták valóban a szerződést, akkor talán volt valami halvány fogalmuk, hogy mit tud a cég reálisan teljesíteni. Itt jegyzem meg, hogy melyik bank ír alá szerződést, ha nincs megbízható képe a cég helyzetéről? (aláírásig sem jutott volna a dolog..., a majd hozom a f@sza beszámolót duma szerintem kevés lett volna... a tollat sem emelték volna fel a bankban). De még egyszer mondom, én nem láttam az aláírt szerződést, ennek ellenére azért azt nem feltételezném, hogy ekkorát kamuztak, mert annak azért még lehetnének kellemetlen következményei.
(A bank gondolom cáfolta volna, már ha tudomásukra jutott a bejelentés..)