Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

banyaiz Előzmény: #530880

Azt kellene kitalálni mire megy ki a játék.

Ha a cég eredeti tulajdonosai akik behozták a céget a tőzsdére megszedték magukat és úgy vannak vele ők ebből már rosszul nem jöhetnek ki akkor gáz van.

Érdekesek pl ezek a névérték változások, a közkéz alakulása stb.

Annyira nem ismerem én sem a céget csak úgy általánosságban egy hitelnél általában az a gyakorlat, hogy miután megvan a hitelbírálat és hitelképes a cég jöhet a szerződéskötés, vannak a folyósításnak feltételei amiket a cég már nyilván szerződéskötés előtt ismer és értelmes esetben ezeket tudja vállalni különben minek a papírt pocsékolni a szerződésre? :)

Láttam már olyan esetet ennek ellenére, hogy nem sikerült lehívni hiába volt szerződés, sőt olyat is, hogy a szerződéskötés után 1 héttel már bank ügyfél jogászai vitatták a kérdést, hogy büntetőfeljelentés lesz ha azonnal nem kerül felbontásra a szerződés. :) Szóval minden lehet.

Ha nem hívták le és a pénzre szükség lenne annak nyilván az az oka nem tudták még teljesíteni a feltételeket. Mennyi idő telt el szerződéskötés óta? 1 hónap kb ha jól emlékszem. Azért ennyi idő alatt ha minden sima akkor le lehet hívni egy hitelt.

Szóval nekem az a tippem , hogy olyan folyósítási feltételek is vannak amiknek a teljesítése problémát okoz a cégnek.