célár a 100 ft; vmi készül, hosszú évekig nem volt közgyűlési téma az alaptőke emelése...
idén bekerült... szépen, csendben menjen felfelé napról napra pár forintokkal, nem kell kapkodni...
célár a 100 ft; vmi készül, hosszú évekig nem volt közgyűlési téma az alaptőke emelése...
idén bekerült... szépen, csendben menjen felfelé napról napra pár forintokkal, nem kell kapkodni...
Überbrutál bullis jelzés a papírban, napon belüli (!) 6 forintos réssel ment fel 42 forintra!
A Tüzépker Zrt.-ról (Konzum Holding tagja):
Dutker Zrt. (Tüzépker-leányvállalat):
Nem friss információk, de aki esetleg most ismerkedik a részvénnyel, annak érdekes lehet:
Konzum Áruház (felújítás után):
http://www.bama.hu/baranya/kozelet/megujult-a-pecsi-konzum-homlokzata-is-314696
Konzum Irodaház:
http://www.panoramio.com/photo/69323944
A Konzum Holding fő értéke azonban a közel 30 Tüzép-telep, ahol építőanyag-kereskedelem folyik, és amely telepek jelentős ipari területekkel is rendelkeznek.
szeptemberig érje el a 100 ft-ot, akkor én már boldog leszek....csak azt sajnálom, hogy nem vettem belőle többet tavasszal, mikor kiderült mire készülnek...
Szépen muzsikált ma is.
A mai záró régi áron 140 forintnak felel meg, emlékszem, itt vettem először nagyobb pakkot Konzumból 2006-ban, aztán 160 forinton még rávettem :)
Herceg veszi az adást, remélhetőleg lesz néhány riport, ahogy ígérte, a kispapírok vezetővel az idén nyáron :)
Jó lenne valami információ arról, hogy milyen tervei vannak a cégnek a tőkeemelés után.
Aki talpon marad a válságban, annak terjeszkedésre kell kihasználni az áresést, a csődöket a konkurenciánál, így én személy szerint azt díjaznám legjobban, ha a tüzép-hálózatukat bővítenék. Az építőipar még mindig nagy szarban van, de nem a mostani helyzetet kell nézni, hanem a jövőt, azt, hogy Magyarországon mennyire lepukkant az ingatlan állomány, ezt folyamatosan fel kell majd újítani stb.
Idejét se tudom, hogy mikor olvastam pl. interjút utoljára Konzum-vezetővel, egy ilyen cikk hiánypótló lehetne.
:))))))) deja vu :))))
pontosan, én is így gondolom
ezért írtam itt pár hónapja, hogy Karácsonyra jó lesz
az ideire gondoltam :-))
3 hónapja megvan, ez nálam rekord egy részvénynél :-)
(Mondhatjuk trezorban van..)
Megnéztem a csártokat, az egész hosszúakat is. Például a 10 és 20 évest. Ez a papír nem egy ugrabugra jószág, hosszútávú trendjei vannak.
Emlékezetes, hogy a 2000-es évek közepén volt egy szép felfutása, 100-120 forintról indult és majdnem 400-ig ment. Ezt lassú, de határozott és folyamatos esés követte. Az esés viszont most markánsan megtört, ami szépen látszik az összes grafikonon.
Vétel és trezorba vele.
abban jó vagyok :)
Én olyat nem írtam :)
én nem ígértem semmi olyasmit, hogy mennyi lesz az árfolyam
fundásan értettem, nem egy kreditjog vagy hybrid vagy hunmiizé
persze értem én, hogy Neked nincs :-))
ami mögött van valami :) ígéret, hogy névértéket egyszer meghaladja :)