Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

van ez a "buy and hold" …

#530857 Borska

van ez a "buy and hold" ,hm az elkeseredett benntragadtak gyakran segítségűl hívott mondása,aki régebb óta tőzsdézik az tudja ,látja vagy esetleg a saját bőrén tapasztalta már hogy az igazi okosság az ugy szól hogy bármely tőzsdei cég értéke a nullához konvergál,vagyis lehet várni a kánaánt,de nem tuti hogy megéri,a lényeg a durvább ciklikusságok elcsípése,ha ez megvan akkor a banki kamatokat leverő haszon is meg van,ha reménykedés és kivárás van ,akkor könnyen lehet csúfos bukás,rossz szájíz ,keserűség ami a magánéletet is megnyomoríthatja,rengeteg példa volt/van : nabi,graphi,fotex,estar,miért nem lehetne a következő az otp,vagy akár a mol

mi a biztosíték hogy nem a nagy letargia időszaka jön? 10k alatti bux indexel? és ha eljön nem biztos a hirtelen forduló,lehet 4-5éves pöcsölés is

szerintem nem szabad beleszeretni csak a longba,vagy a shortba,ha kell tudni kell védekezni,és jelen körülmények közt az rv longban ragadtak mentsvára a hati short lehet,nagyon pengeélen van MO., eurhuf 4ó-s csésze készül, 296os targettel,hosszútávon még feljebb mutat a csárt,usdhuf ha nem elégszik meg a 250alatti kanóckivéttel akkor uj csúcsok jöhetnek,sp 1300-1320közötti ellenállásán átesve gyorsulva szakadhat,unio haldoklik,jelen pillanatban nem a csodavárás jelképei ezek

hati shortot tartom,stoppal kísérem lefelé ha igazam lesz ,adódhat még longosoknak ennél több ezer pontal jobb belépője is,meglátjuk

l

Re: nincs cím

#530818 BudFox Előzmény: #530807

Ezt a szintet egyelőre nagyon tartják itthon..nem engedik még lejjebb...Forint nem gyengül, OTP -t nem engedik 3400 alá, Határidőt 17.400 alá.

Viszont ha ezek a szintek törnének akkor iszonyat nagy erővel fog a földhöz csapódni. a 17.100 -as támasz a Bux -ban már igy is simán elesett....

vén kampósorrú öregek gy…

#530807 TROPHEUS

vén kampósorrú öregek gyülekezete pontosan

Re: nincs cím

#530787 BudFox Előzmény: #530769

annyira jó lett a munkanélküliségi adatuk hogy ez csak mutyi lehet :D nehogy má' 24.000 -el jobb legyen mint amit vártak.....FED is megmondta : nincs olyan jó helyzetben a gazdaság mint ahogy hitték...

képzeljétek el mi lehet a valóság ha ilyeneket le mernek írni ?

Reggel le akartam zárni …

#530762 Fornit

Reggel le akartam zárni a shortokat, benthagytam a megbízást, látom teljesült.

Re: fd

#530716 BudFox Előzmény: #530650

meg is jött a nagy öntés délig...

ha még az adatok is rosszak lesznek...hát nemtudom....armageddon ?

ds

#530710 Waszeitung

Egész délelőtt hősködünk,aztán se perc alatt beborítják a piacot...ezt kereskedje le a paraszt.