Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: fd

#530708 szotyi Előzmény: #530650

ezt imádom a tőzsdében...

mármint, hogy mennyire máshogy tudjuk látni a folyamatokat!

és teljes mellszélességgel a hitünk mellé állni..

zárójelben azért mindig otthagyni (lehet, hogy nem + lehet, hogy tévedek)

mindezt pedig a feltételes mód mesteri alkalmazásával

:-D

az eur/usd botrányos!

#530650 lyonell Előzmény: #530642

Egész pontosan megfogalmaztad,vásárló olyan ritka mint a fehér holló.Mi szokott ilyenkor történni?Ráadásul kint esnek napok óta mi meg nem tudunk,20 köré feljöhetne a hati.

#530642 BudFox Előzmény: #530640

pedig nem lesz ám ebből kitörés én egészen biztos vagyok benne....hacsak a délutáni adatok nagyon jók nem lesznek..

Ilyen Ázsiára, ilyen futuresekre, és hogy 5 napja esik USA nem tud szembemenni ilyen kis piac.....mikor felébred valamelyik nagyobb alapkezelő helyére fogja tenni a BÉT -et...most csak a reggeli SC megy, és a vigéckedés...látható hogy vásárló itt már olyan ritka mint a fehér holló.....

( de ne legyen igazam...hogy te is keressél :)

#530640 Euroman Előzmény: #530637

dehogy nincs...és most én is teszek egy kaján smiley-t:)..ami nekem esésben igen rosszul szokott esni.

Re: gf

#530632 szotyi Előzmény: #530629

szerintem nyomd a dumcsi topikba, vagy a kereskedési platformok topikba,mert zacsipacsi lesz

#530629 wnprt Előzmény: #530605

Ha külföldi részvényekkel kereskednék, akkor szerintetek ehhez jó az Erste Broker? Az Erstenél olyan számlám van, amelynél 0,22% a kötés díja a külföldi piacok esetén is. Ti melyik brókercégnél vagytok? Jómagam hazai kereskedésre a Randomot használom, végülis jó az 50Ft-os határidős díj. A RandomFX-ről mit gondoltok, a Random Capital devizatőzsde és CFD részlegéről?

ma a mol a kulcs, bár má…

#530624 szotyi

ma a mol a kulcs, bár már megen beverte a fejét

#530605 BudFox Előzmény: #530602

ha USA már reggel ilyen nagy minuszban van abból bármi lehet....nekem a könyvjelzőkhöz úgy van elmentve a stooq oldaláról az SP futures hogy -2.87 %, a másik gépemen meg -5.86 %

mindig ezt látom ha előhívom az oldalt .-) esélyen hogy jól megközelítjük ? vajon ?

#530602 Fornit Előzmény: #530598

Jobb lett volna fokozatosan ment volna le egész nap. Úgy jobban lekövettük volna az esést.