herceg
Almádiban lefényképeztem 2 táblára kiírt hirdetést neked
Strandközeli családi ház 12.4 és Almádi szélén nyaralótelek 2.9m volt a másik oldalán
http://www.familiaingatlan.hu/balaton/
nem tudom csali-e csak
herceg
Almádiban lefényképeztem 2 táblára kiírt hirdetést neked
Strandközeli családi ház 12.4 és Almádi szélén nyaralótelek 2.9m volt a másik oldalán
http://www.familiaingatlan.hu/balaton/
nem tudom csali-e csak
értettem :) igen ez "kicsit" több lenne... most 2 éve hogy egész nyárra ki van adva, így kenyeret nem kér, de lenne jobb helye is a pénznek...
15 az ár lenne, nem a nm, de gondolom értetted
Köszönöm, a hely jó lenne, de nem szeretném állandó takarítással tölteni az időt...viccet félretéve, 1,5 szobás, kisebb érdekel, max. 15-ig, ami 2 személynek elég, mert a fiatalokat már érdekli a Balaton.
milyen árban gondolkozol?
van Zamárdiban a lehető legjobb helyen, a nagy szabadstrandon ,víztől 30m-re, panorámás,téliesített, 77+12m2+25m2 padlástér, teraszos lakásom eladó.
Nővérem megvenné a részemet, csak az árat próbálom közelíteni.
Egyébként helyette keresünk a déli parton közelebb, Zamárdi környékéig vízközeli társast (nem házat!)
Ha tudsz segíteni, megköszönöm.
egyszerűbb ha felrakod ingatlan ügynökök kíméljenek topikban...
sokan -én is- keresnek- 8-12 milkáig nyaralót...
Földszint, de teljes panoráma, az udvarról jutunk ki a stégre, nem adják ki csak néha rokonok, ismerősök jönnek. A kezdetektől, 1975-től vagyunk itt.
Kit ismersz ingatlanost, mert én csak a Marínát ismerem a parkolóban, az ABC mellett, de lehet, hogy csak kiadással foglalkozik.
Tudsz ajánlani valakit?
Bocs,ha félreérthető voltam,nem szakember vagyok csak 11 éve élek itt és vadászok jó vételekre.Én 7 és 10 millió között gondolom az árát.Ezek miatt: állapot,földszint vagy emelet,szomszédok(főleg a másik 3 tulaj),kilátás(cső vagy teljes panoráma),sajátként használják vagy kiadják a tulaj társak.
Van ingatlanos Szepezden,gondolom ismered,ő pontosabb árat tud mondani.
Szerintem 9 millió körül lehet az ára (ha felújított).
Sok tétel van, így könnyen meg lehet csúszni, de 600 ezerre saccolom a korrekt árat. (Beltéri ajtót, bontatlant tudok szerezni mélyen bolti ár alatt.)
szerintetek tetőtérből leválasztani -gipszkarton fallal (4 oldal+plafon)- egy kb. 10m2- alapterületű szobát, tetőablakkal (mármint ott meg kell nyitni a tetőt), meglévő fűtésrendszerre való rákötéssel (tehát kis csövezés+ lap radiátor kell), aljzatbetonozás, tetőleszigetelés, laminált parkettázással, + beltéri ajtó+ falak tapétázása és festése mennyibe kerül összesen anyag+ munkadíj (nettó ÁFA nélkül)?
Primótól kérdeztem... mivel elmondása szerint szakemberként ismeri a környéket, hogy a fentebb említett paraméterek alapján mi lehetne a hozzávetőleges ár.
Szia.
mi lenne az ára?