sztem nem adják otit ,csak mímelik ,mutyizzák
SP futures szépen leeresztett.... pedig tegnap óriási esés volt..kevés forgalom mellett..ha ma is esnek az csúnya lesz...
itthon OTP -t adják...ez nem longos jel.
MOL meg 800 nál van az ellenállás alatt....alatta fordult.
Richtert, Mtelt meg szokás szerint manipulálják valamerre...
Oszt vájon ma is eljátsszák a tegnapi trükköt,a ker.időn kívüli csodaszép futikat estére emberesen beborítják?
Igen...ezen a héten se egy Görög pánik hír, se egy olasz pánik h, se egy spanyol pánik hír, se egy Iráni hír, se Damaszkuszi hír, se anyámkínja hír....kicsit furcsa ez az egész...:D
Nincs jobb ötletem, ezért itt kérdezem meg, ezt a céget ismeri valaki?
Ez az a tőzsdecápa honlap, ami anno működött és nem a marketwatch-ot hozta be? Erre gondolsz h Kishercegnél van? http://tozsdecapak.hu/index.php/elemzesek/forex - ez most is bejön
na ja..görögországban, spanyoloknál, portugáloknál meg minden rendben lett..hirtelen...
:-)
Le a kalappal, 1 sorban is tudsz te írni ha akarsz :D
Kisshercegnél a gerillamarketing és fizetett reklámok kategóriájában.
Rámentem a tozsdecapak.hu-ra, de nem ez, hanem a marketwatch.com jött be. A Tozsdecapak.hu weboldalról amúgy most hallottam először, az ott lévő anyagokat hol lehet elérni?
hát ez van...de azért inkább emelkedjünk a végtelenbe, mert az én beker áraim is végtelen messze vannak....és amúgy usa választási év, bár 2008 is az volt...
tegnap is nagy lelkesen írja a portfolio hogy : Ma emelkedés jöhet USA -ban....
majdnem bejött...mert -15 ponton is állt az SP :-)) ma annak a vissza korrigálása megy....a csúcson vannak majdnem..nem tudom hova kéne még emelkedni ?
múlt héten amikor emelkedhettünk volna akkor meg az Iráni háború miatt pánikoltak egész nap...most hova lett ? lekerült hirtelen a napirendről ?
Rohadt egy mocsok világban élünk......amikor éppen úgy tartja érdekük a befektetési bankoknak akkor megszellőztetnek valami pánik -hangulatú rossz hírt...ha meg úgy tartja kedvük gyorsan le is veszik a napirendről... :_(((