Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#530436 BudFox Előzmény: #530401

SP futures szépen leeresztett.... pedig tegnap óriási esés volt..kevés forgalom mellett..ha ma is esnek az csúnya lesz...

itthon OTP -t adják...ez nem longos jel.

MOL meg 800 nál van az ellenállás alatt....alatta fordult.

Richtert, Mtelt meg szokás szerint manipulálják valamerre...

ds

#530435 Waszeitung

Oszt vájon ma is eljátsszák a tegnapi trükköt,a ker.időn kívüli csodaszép futikat estére emberesen beborítják?

#530406 BudFox Előzmény: #530394

Igen...ezen a héten se egy Görög pánik hír, se egy olasz pánik h, se egy spanyol pánik hír, se egy Iráni hír, se Damaszkuszi hír, se anyámkínja hír....kicsit furcsa ez az egész...:D

#530394 szotyi Előzmény: #530350

na ja..görögországban, spanyoloknál, portugáloknál meg minden rendben lett..hirtelen...

:-)

Re: TőzsdeCápák

#530366 Előzmény: #530360

Kisshercegnél a gerillamarketing és fizetett reklámok kategóriájában.

TőzsdeCápák

#530360 wnprt

Rámentem a tozsdecapak.hu-ra, de nem ez, hanem a marketwatch.com jött be. A Tozsdecapak.hu weboldalról amúgy most hallottam először, az ott lévő anyagokat hol lehet elérni?

#530351 Euroman Előzmény: #530350

hát ez van...de azért inkább emelkedjünk a végtelenbe, mert az én beker áraim is végtelen messze vannak....és amúgy usa választási év, bár 2008 is az volt...

#530350 BudFox Előzmény: #530342

tegnap is nagy lelkesen írja a portfolio hogy : Ma emelkedés jöhet USA -ban....

majdnem bejött...mert -15 ponton is állt az SP :-)) ma annak a vissza korrigálása megy....a csúcson vannak majdnem..nem tudom hova kéne még emelkedni ?

múlt héten amikor emelkedhettünk volna akkor meg az Iráni háború miatt pánikoltak egész nap...most hova lett ? lekerült hirtelen a napirendről ?

Rohadt egy mocsok világban élünk......amikor éppen úgy tartja érdekük a befektetési bankoknak akkor megszellőztetnek valami pánik -hangulatú rossz hírt...ha meg úgy tartja kedvük gyorsan le is veszik a napirendről... :_(((

#530339 BudFox Előzmény: #530306

a mocsok Richterrel tartják az egész piacot....15 millió a forgalma eddig, és az egész magyar piacot még ezzel húzzák,tartják..szánalmas...