Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#530303 BudFox Előzmény: #530282

jah..tényleg olvasgass egy kicsit...aztán ha még marad kérdés utána válszolunk....

volt itt egy ilyen kezdő mint te....ilyen kérdésekkel....aztán egy hét után előjött valami marketinges szöveggel, meg céges ajánlattal .-)))) szóval kilógott a lóláb :-)

#530299 BudFox Előzmény: #530291

SP még 9 pontot esett tegnap...szóval itt elég optimista minden.

semmi kapkodás....

#530297 BudFox Előzmény: #530281

tegnap néztem Orbán Viktort a Hír -tv -n...nagyon okos ember, nagyon jó politikus...nem kell bántani...csak most nagyon meg van kötve a keze...és külföldről, mindenhonnan támadják..plusz világválság is van.... xarból nem tud várat építeni ő sem.

#530290 Ricsi Előzmény: #530282

Szia:)

Néha, 1-1 mondatodból azt gondolom, te nem vagy kezdő, csak itt szívatsz minket a kérdéseiddel. Ezt neked kell tudni.

Ha tényleg kezdő vagy, akkor javaslom, fusd át a "kezdők topicot". Asszem ez a címe, és sok-sok okosságot tudsz meg belőle.

Aztán van itt egy tudástár is, tele jobbnál jobb cikkekkel, azokat is olvasgasd végig, és ha mindennel megvagy, és mindent magadévá tettél, onnantól kérdezz, ha van még olyan, amit ne tudnál.

Rengeteg ember kérdezte már ugyanezeket, rengetegnek válaszoltunk, kicsit meguntuk. Akit komolyan érdekel, vegye a fáradságot, olvassa el, amiket javasoltam.

Picit sem akartam szemtelen vagy csípős lenni, csak ötletnek szántam.

#530282 wnprt Előzmény: #530216

Köszönöm válaszod, az mit jelent h lekötötték 0 kamattartalomra? Milyen kamattartalom van a határidős indexnél?

A másik kérdésem pedig, hogy árjegyzés a hazai tőzsdén csak a certifikátoknál van?

http://www.vg.hu/gazdas…

#530281 Borska

http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/orban-szerint-merenyletet-hajtottak-vegre-magyarorszag-ellen-379915

na ez az az OViktor aki miatt én tartom a shortokat,lehet hogy jó a szándék,lehet hogy más időzítéssel még tán az út is helyes lenne,de ilyetén viszonyok között szembemenni a nagypénzzel az biza short ......nálam

már amíg a stopp ki nem üt

a pénzpiaci hangulat romlására tekintettel ha beindul az esés,most már nem tuti hogy megelégszem a 15k fölötti targettel,több van benne lefelé,kiderül

sok sikert és sok pontot Nektek, nekem ma is meló 1000rrel :) este meg kukucskálok mi is történt

na eladtam longomat 650e…

#530263 Ibiza

na eladtam longomat 650en...felment értem.. ez a bux1212 valami furcsa köztestermék..vegye aki szereti..fedezetnek veszik..nem is jó másra.

#530221 big-ebuy Előzmény: #530217

az lenne nagy szivattyú ha dax meg húzna fel holnap :)pénteken google és wals fargo , jp morgan jelent,lehet ez csak olcsó vétel addig:)

#530217 Euroman Előzmény: #530215

utólag már mindenki okos....én mindent tartottam, rá nem vettem, de ekkora öntés napközben nem nézett ki, mivel 2,5 órája is nulla körül voltak...asszák meg, ahelyett, hogy az égbe húznák...

#530216 BudFox Előzmény: #530156

csak a kereslet és kínálat...vol már olyan hogy Augusztusban lekötötték nulla kamattartalomra....de 1100 -as Kamattartalmat is látott már a világ.

800 ról szokott indulni év elején..és év végére sokszor több napon keresztül is minuszban lesz...-150 -et is láttam már.

#530215 BudFox Előzmény: #530134

tudtam hogy csak alibiből tették fel nap közben jó magasra a futuresokat....

tessék megnézni hogy zuhannak....áh...SP is + 8 ponton nyitott ki. most -15 ön áll.... itthon meg a MOL -al felhúzták az egész piacot....

holnap majd nem győzik kiszórni :-))) sebaj.

Re: SP 4órás

#530208 big-ebuy Előzmény: #530202

kommentelek nem írta át,1340 re vártam először..hm meglátjuk sztem lesz még csel

hosszú trendeket mindkét irányba ellehet felejteni sztem.....így lopják el a lét büfiktől

..oda voltam nem voltam 16h- tól itt

Re: SP 4órás

#530202 big-ebuy Előzmény: #530174

hercegem,ez is sp,és csak engem baszol le wazze?

lehet állkitörés 1340re is,komentelek

Az indexeknek, mint a BU…

#530156 wnprt

Az indexeknek, mint a BUX1212-nek az árfolyamát mi határozza meg, a kereslet-kínálat, vagy abszolút leköveti a BUX indexet, tehát nagyjából a BÉT bluechip részvényeinek az átlaga ez is?

vicc amit most a mollal …

#530137 TROPHEUS

vicc amit most a mollal csinálnak

ezeknek nincs brokiköltség,hogy így szörfözik az árat le -fel?

amcsik lementek minuszba…

#530135 TROPHEUS

amcsik lementek minuszba ,bux meg elkezd menni fel

nincs még egy ilyen tőzsde

ilyen meg minek?

igen ,most a mollal mani…

#530134 TROPHEUS

igen ,most a mollal manipulálnak

tudnám ,mi a céljuk?

hova akarják tenni?

#530133 BudFox Előzmény: #530132

azért a többi blue se piskóta ...általában 2 a 4 közül mindig külön utakon jár....áh....ezért nem lehet itt pénzt keresni...

németországban van 30 blue chip..ott nincsenek ekkora kilengések.