Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#530071 exmnbs1 Előzmény: #530052

ennél kicsit bonyolultabb volt

jöttek a vezetésbe a haverok és cserébe befektettek a cégükéből ide

jöttek a mnp-k is veszegetni rendszeresen és az illikvid papír emelkedett

az önkorm vagyonkezelők pedig elkezdték az önkorm pénzeket idefektetni pl Zugló

jöttek tőkét is emelni de valamiért előre kérték a papírt kölcsönbe Soóstól

vagy mielőtt beszálltak be lett zúzva az árfolyam

#530061 Lxrose Előzmény: #530052

Ha a jobboldali vezetés nem csinál egy nagy hátraarcot, valószínűleg nem beszélgetnénk most, vagy nem erről. Már a korrupcióban vagy a hűtlen kezelésben sem lehet megbízni? :-) Sajnos akkor még azt hittem, hogy ők nem olyanok, de már most...mármint a cég talpig becsületes...

#530059 Pubertas Előzmény: #530057

Mi ez a pálfordulat részedről?Te felbeszélő vagy, nem? vagy lemaradtam valamiről?

amúgy komm tréningen sem volt

#530057 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #530047

És kommunikációs tréningen sem vett részt? Azért illene valamit mondania, legalább a kötvényesekre való tekintettel.... Régebben nem figyeltem erre a részvényre, és a cég vezetésére sem, csak az utóbbi pár hetet tudnám értékelni, he lehetne.... A cég honlapján pedig ezek a friss infók.... Ez a legjobb: Kötelező érvényű finanszírozási ajánlatot kapott az E-Star az OTP Banktól 2011.12.13...

#530054 Lxrose Előzmény: #530052

Ne felejtsük el a TOP 100-as listát sem!

Azért én nem mondanám, hogy hype volt a semmire. Volt annak alapja, csak nem túl stabil. Józanabb vezetéssel, kevésbé agresszív módon jó cég lehetett volna.

Az a 23 milliárd sok kézben landolt és nem hiszem, hogy a portfóliót kellene kiemelni, mint fő támogatót.

#530052 Előzmény: #530045

Szerintem meg az a hihetetlen, hogy minden valóság ellenére egy cég odáig jusson, ahová felfuttatták. Olyan fuxbukszos érzésem van ezzel kapcsolatban, csak kicsiben: jól fizetett PR cikkek ("megtépték az E-start", "legfeljebb 8000 lehet" satöbbi), pénzen és jutattásokon vett díjak ("év vállalkozója"), hype a semmire, kamuszerződések, kamuforgalom, kamuhitelek, mára meg már kamumérlegre sem futja, mert minek.

Ez 23 milliárból (25->2 (c) by Portfolio) gond nélkül finanszírozható, a többin meg (ahogy a művelt multik alkalmazottai szokták mondani) aggódjanak a részvényesek.

#530047 Pubertas Előzmény: #530045

hihetetlen bizony .sok volt a hazugság és az eltitkolt info.a vezető nagyot hibázott, oskolában hiányzott risk management órákról.

(utólag úgy látom én is hiányoztam)

#530045 Lxrose Előzmény: #530044

Hihetetlen, hogy a dolgok ennyire össze tudtak állni ahhoz, hogy a cég idáig jusson!

#530043 Lxrose Előzmény: #530041

Gyüjtögetés? Azt nem lehet mondani, hogy azért kellett 800 alá visszaküldeni, hogy olcsón vegyenek, mert arra már van lehetőség egy ideje. Persze a csődhöz képest nem olcsó, de arra meg nem tudom, ki akar gyüjtögetni. Zavaros, de lehet benne ráció.

#530041 Dicsák Előzmény: #530034

Nincs már vita, az irány adott régóta.. :-)

Hírre gyűjtögetés van-e ma, vagy csak egy kis behalt korrekció, kiderül majd.

#530034 Lxrose Előzmény: #530008

A végére mindenki egymás vállára borul? Nincsenek már viták, mindenki egyetért?

#530008 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #529994

Hír szerintem nem lesz.(kicsi ez a forgalom) Valahogy én nem merek ebből most mennyiséget venni... Majd 1500 felett :-) bár lehet, hogy akkor életem végéig megmarad a pénzem..

egy év alatt 10500ról 75…

#530000 Ibiza

egy év alatt 10500ról 750re...nem semmi, nagyon mazóknak való..