Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
Balatonalmádi hegytetőn, a piac feletti hegyoldalon, jó alakú, kocka 1056 nm-es, panorámás, összközműves, építési telek, eladó. A telekig végig aszfaltút vezet. Csendes, a Balaton kb. 1 km-re van. 15 % beépíthetőségű, 4 - 5 m magas ikerház építhető rá. Nettó: 10.5 MFt Cégként is eladó, vagy cég alapítható rá. Áfa visszaigényelhető.
Hathor: mit lehet ma kapni Budapesten 10-12 millió között? Valami 2 szobás kéne, nem kell csiricsáréra felújított, azt szívesen megcsinálom magam, de azért műszakilag legyen rendben. Buda, zöld, elfogadható közlekedés az igény. Ingatlan.com-ot természetesen nézem, csak hátha van valami csemegéd.
Garay téri üzlet, pont annyiért van most kiadva, amennyiért 21 éve béreltem, csak akkor minden hónapban, a bérbeadó 1 új zsigulit tudott volna venni a bérleti díjból.....
Re: ELADÓ Teréz körúti üzlethelyiség havi 600.000ért bérbe adva
nem 45 hanem 54volt. Na de ez gondolom se 6-7milliós lakás.
Ha 10milkás akkor ott van, ha 12-13, akkor is ott van az ár. a 10misi 50ezernél.
Itt van az általad írt ár, ezt kevertem, így itt javítom magam, elnézést.
Ezt Te adtad mindenki által olvasható formába ide a fórumba, erre gondoltam, csak felcseréltem a számokat.
Amennyiben gondolod mindkét hozzászólásomat törlöm.
"Így is röhej, hogy az a lakás, amit 2002-ben úgy adtam ki, hogy nem is hírdettem 60e/hó-ért, az 2008-ban hírdetés után 1 nap alatt elment 60-ért, idén meg 2 hétig hírdettem és a végén csak közvetítő segítségével tudtam kiadni 54-ért, úgy , hogy rá kellett költsek 150e-t, hogy beszerezzek ezt-azt, hogy kivegyék!"
Re: ELADÓ Teréz körúti üzlethelyiség havi 600.000ért bérbe adva
Van egy ipari ingatlan! A héten levitték az árát! Fél áron van az ingatlan. 1MRD induló helyett 490MFT+ÁFA!
Az ingatlan a belvároshoz közel, Petőfi hídhoz közel, de konkrétan a Lágymányosi híd lábánál van! Kamionozható, kiadható, használható, appartmanház, munkásszálóvá alakítható a 2387nm-es irodaház! Raktározásra kiadható a 6700nm-es raktárépület!
Teherkocsik, személyautók rakodhatnak, perkolhatnak a 8000nm-es telken. Mindez a Soroksári útnál, Csányi féle Herz szalámigyár szomszédságában!
Nagyon megéri az árát!
Telekterület: 8196nm
Felépítmények összesen: 9557nm
- Irodaház: 4 szintes (pince, földszint és 2 emelet)2 387NM-EN!!!!
- Raktárház: 5 szintes (pince, rámpaszint és 3 emelet) 2 db 1 tonnás teherlifttel felszerelt 6 700NM-EN!!!
-Csarnok épület: 323m2
- Hõközpont110m2
- Teherporta: 37m2
Összesen: 9557nm!!
Szerintem páratlan vétel, bagóért adják a kiadhatósági megtérüléshez képest!