Regisztráció Elfelejtett jelszó

Folyószámla

Re: OTP, UC

#529940 Előzmény: #529861

"Sima kártyás vagy fordított, dombornyomott vagy csipkés.."

... +

"Matyó babát tessék, matyó babát..." :D

#529861 lagwagoner Előzmény: #529859

mondjuk valami dereng mintha neked lett volna valami bajod a kártyadíjjal.

De ezért linkeltem be a kondíciós listát: itt ki lehet választani kinek mi a jó. Sima kártyás vagy fordított, dombornyomott vagy csipkés..

#529860 lagwagoner Előzmény: #529859

nincs is "e-szla csomag" az UniCreditnél :-)

"...de nekem spec kondim van"

Azt látom, de a bónusz számlacsomagban 0 HUF a havidíj (min. 150K/hó jóváírás esetén) és minden ingyenes (kivéve a beállított jóváírások/terhelések sms-eit ami 30 HUF/sms) szintén.

#529859 matgab Előzmény: #529856

Az unicreditnel en e-szla csomagot valasztanam, ott havi kb 500huf a szla vezetesi dij, de azon kivul majdnem minden ingyenes. Kartyadijat nemtom de nekem spec kondim van

OTP, UC

#529856 lagwagoner

Unicredit kondi: http://www.unicreditbank.hu/system/fileserver.html?file=/Maganszemelyek/hirdetmeny__kondicios_lista/lakossagi_kl_Altalanos_feltetelek_20120427_20120702.pdf&type=related

Havi 150K HUF feletti jóváírás esetén bónusz vagy premium banking számlacsomagban a számlavezetés ingyenes (utólagos jóváírás) valóban, a sima bankkártya 1950 HUF/év (jelenleg).

OTP alapszámlacsomagot én sem zárnám ki, és a megújult internetbankjuk (+ 49 forint/hó) messze jobb, mint az UniCredité. Ja és Viktor vigyáz Csányira, plusz a PIIGS kitettsége is alacsony :-))

Személyes fióklátogatást/tanácsadást hanyagold, de telefonon keresztül azért igyekeznek...

Erre a célra valóban egyik bank sem jobb a másiknál, mind megfelel ahol van valami "nullás" számlacsomag. A hitelpult előtt meg méla undorral kell továbbhaladni és akkor nincsenek kellemetlen félreértések, meglepetések és kínos magyarázkodások.

Re: Tippeket kérek!

#529850 Peggy01 Előzmény: #529812

Láttam, de azt nem írta, hogy miért nem. A zéró hasonló az Unikredit és a Citi említett csomagjaihoz. Néhány nap alatt átteszik a meglévő csomagot zéróra.

az olasz adósság

#529835 sóslajos

Üdv. én pár hónapja váltottam Unitcreditről Raiffeisenre, jók voltak a kondíciók, de Unitcredit olasz, Raiffeisen pedig osztrák. lehet ez is egy szempont, az olaszok nem állnak valami fényesen.

#529803 Zotya32 Előzmény: #529594

Ha semmi másra nincs szükségé akkor az otp jó lehetne. Alapszámlacsomag a neve, 0ft havi díj, 0ft kártyadíj, havi 1 otps atm kpkivét. Ha csak ennyi kell nem vetném el az otpt.

#529801 Előzmény: #529594

Mennyire szempont, hogy fiókba menjél?

Nekem a Citibank bejött, de én nem nagyon járok fiókba, illetve ha kell, akkor van a közelemben. 150kHUF beutalása esetén szinte minden ingyen van a számlavezetéstől az utaláson át a készpénzfelvételig.

#529800 taresz Előzmény: #529799

SMS értesítő 30Ft-körül van, de állítható, hogy milyen tranzakciókról küldjön a rendszer. A havi számlavezetési díj 6-700 között van, de ha 150eFt jóváírás érkezik havonta, azt visszakapod. A dombtornyomot kártyának éves díja 5eFt alatt. A simát nem tudom.

Saját ATM pénzfelvétel korlátlanul ingyenes. Idegen ATM-ből havi 1 alkalommal díjmentes, de ezen vagy változtattak vagy fognak.(azt hiszem az 1-et növelik)

#529607 matgab Előzmény: #529594

volt már erre egy topik, magyar bankok vagy vmi hasonló címmel...

Lakossági javaslataim:

Raiffeisen, Unicredit

Tippeket kérek!

#529594 Krumenaker

Keresem azt a bankot, ahol a legkisebb költséggel vezethetek folyószámlát.

OTP és K&H nem jön szóba, őket már ismerem :)

A szempontjaim egyszerűek, megérkezik a számlára a fizetés, akkor azt egy összegben, automatán fel lehessen venni minél kevesebb számlavezetési, banki költség és egyéb pántlikázott levonás nélkül.

Köszönöm előre is a tippeket!