Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#529698 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #529696

Milyen ódákat? és hova sorolom? Egyébként valaki megtudja nekem mondani, hogyha a Makra papa végig ott volt a vártán, és annyira nagy koponya ugye, akkor hogy került ilyen helyzetbe a cég?

Szvsz, egyébként a vezet…

#529692 Nyeretlen_Keteves

Szvsz, egyébként a vezetésből távozó emberkék egy része, nem akar konfrontálódni hőn szerteett pártom jeles vezetőivel... (seggnyalásban világ és olimpiai bajnokok vagyunk!)

#529689 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #529686

Na ez az! Pedig igény volna rá, hogy kívágják ahogy látom.. A Makra papa részvényeivel, mi a helyzet??(vagy azokat veszegetem éppen? :-)

#529686 Előzmény: #529665

"Ja és hol a mérleg?"

Ez egy különösen jó kérdés, mert ennek hiányában egy kisebb céget egy ideje kivágnának a működő cégek közül. Az E-Star miért működhet mérleg nélkül?

#529683 exmnbs1 Előzmény: #529679

úgy tűnik a RESZ eszközvétel igencsak sietős lett volna, ugyebár jún 30-ra tervezték már a refinanszírozásukat is

EETEK Holding meddig vár még a pénzére???

#529681 Arsene Lupin Előzmény: #529656

TA alapon teszi, belefér. Amúgy szerintem forintozik. Jó játék, amíg egyszer csak ki nem tömik újból a lelkes libacsapatot.

Fundamentálisan dögrováson van már a papír.

#529679 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #529673

Szerintem nincs egyre több visszatartott infó(lehet, hogy nincs semmi közlendőjük:-), max az, hogy mi van a hitel lehívásával,(mondjuk erre a kérdésre a cég egy szót sem pazarol, hát érdekes...) ha már esetleg tudják, hogy nem kapják meg, és ezt nem közlik, na az lehet visszatartott infó.... Persze mi van abban az esetben, ha tudják hogy megkapják a hitelt és ezt nem közlik?? (mi ebben az üzlet az E-kakinak?, persze van egy sejtésem erre az esetre is, bár kötvényekkel nem foglalkoztam eddig...).

Miután Csabika nekiment …

#529678 Arsene Lupin

Miután Csabika nekiment a kerályi udvarnak, a klónok is feltűnően tendálnak a szélsőjobbhoz. Nem túl okos lépés, a kerály bosszúálló.