De volt szünet!
Csak nem 10 van mostanában, hanem 5-6..
De volt szünet!
Csak nem 10 van mostanában, hanem 5-6..
reggel miért nem volt 10 perc szünet?
ne akarj mindent tudni mert hamar megöregszel
Tömés gyanús,én még várok,holnap jóárasíva lesz .-)
Milyen ódákat? és hova sorolom? Egyébként valaki megtudja nekem mondani, hogyha a Makra papa végig ott volt a vártán, és annyira nagy koponya ugye, akkor hogy került ilyen helyzetbe a cég?
elég hülye ötlet tőle, de nem ez volna az első...
Szvsz, egyébként a vezetésből távozó emberkék egy része, nem akar konfrontálódni hőn szerteett pártom jeles vezetőivel... (seggnyalásban világ és olimpiai bajnokok vagyunk!)
Na ez az! Pedig igény volna rá, hogy kívágják ahogy látom.. A Makra papa részvényeivel, mi a helyzet??(vagy azokat veszegetem éppen? :-)
"Ja és hol a mérleg?"
Ez egy különösen jó kérdés, mert ennek hiányában egy kisebb céget egy ideje kivágnának a működő cégek közül. Az E-Star miért működhet mérleg nélkül?
Nem ismerem a Makra papát, de ha azt mondod, hogy ő volt az egyetlen értelmes tag, akkor elhiszem.
úgy tűnik a RESZ eszközvétel igencsak sietős lett volna, ugyebár jún 30-ra tervezték már a refinanszírozásukat is
EETEK Holding meddig vár még a pénzére???
Én jobbra?? Hová? Szerintem érezhető, hogy mennyire szeretem kormányunkat.. (na attól jobbra pedig aztán pláne)
TA alapon teszi, belefér. Amúgy szerintem forintozik. Jó játék, amíg egyszer csak ki nem tömik újból a lelkes libacsapatot.
Fundamentálisan dögrováson van már a papír.
Szerintem nincs egyre több visszatartott infó(lehet, hogy nincs semmi közlendőjük:-), max az, hogy mi van a hitel lehívásával,(mondjuk erre a kérdésre a cég egy szót sem pazarol, hát érdekes...) ha már esetleg tudják, hogy nem kapják meg, és ezt nem közlik, na az lehet visszatartott infó.... Persze mi van abban az esetben, ha tudják hogy megkapják a hitelt és ezt nem közlik?? (mi ebben az üzlet az E-kakinak?, persze van egy sejtésem erre az esetre is, bár kötvényekkel nem foglalkoztam eddig...).
Miután Csabika nekiment a kerályi udvarnak, a klónok is feltűnően tendálnak a szélsőjobbhoz. Nem túl okos lépés, a kerály bosszúálló.