hát ez a huf nagggyon bika....talán mán a fele zsét az asztalra is tette az ijemef....felettébb érdekes, de biztos így a jó ,ahogy van, gondolom már nem is bóvli azország.....
ezt sose fogom megérteni.....))
hát ez a huf nagggyon bika....talán mán a fele zsét az asztalra is tette az ijemef....felettébb érdekes, de biztos így a jó ,ahogy van, gondolom már nem is bóvli azország.....
ezt sose fogom megérteni.....))
Veszélyes pálya az usdhuf , hiszen két párból alakul ki az árfolyama: eurhuf valamint eurusd.
Egyszerre kereskeded le gyakorlatilag a kettőt ami valljuk be igen kemény dió. A legtöbb kereskedőpalánta egyel sem boldogul nemhogy kettővel... A mozgástartományra vetített költség nagyságáról nem is beszélve.
Forint párokon igazán jó belépő nagyon ritkán van de ha van azokat ki kell ülni.
Nem daytrade kategória!
Tartotta árfolyamát szerda reggel a forint a főbb devizákhoz képest: a nemzetközi devizakereskedelemben az eurót 286,25 forinton jegyezték a kedd esti 286,21 forint után.
Az IMF tárgyalások megkezdésének hírére kedden napközben folyamatosan erősödött a magyar fizetőeszköz.
Szerda reggel a svájci frank 238,35 forintot ért, míg kedd este 238,24 forintot.
A jen 2,9515 forintba került, előző nap este 2,9509 forint volt az árfolyama.
A dollárt szerda reggel 233,18 forinton jegyezték az esti 233,22 forint után.
Az euró 1,2283 dollárt ért, kedd este 1,2294 dollár volt.
lehet igazad...
dollárom is van:)
A dollár viszonylatában sztem jobban kereskedhető a huf.
Nagyobb a vola, mivel ha az eurusd esik, az usdhuf duplán emelkedik, és felfele is felerősítve mozog. A nagy spread miatt fontos a vola.
Szvsz.
több elemző is kezd elveszni a grafikonon,olyan tréfás amorf ez a eurhuf
többen dupla aljat láttak.....aztán csökkenő ék is szóba jött....
most végül szűkült bollingerekből adódóan,nagy elmozdulás jöhet,hogy merre?
én még tartom az ugynevezett dupla aljon vásárolt pakkokat....
Tisztán látszik aprópénzre váltottam az eurhuf longot az előző héten...
én is skalpoltam egyet usdhuf shortban
de kevés meggyőződéssel
indoklás? célár?
Én úgy látom, fibo elég jól működik az usdhuf- ban. Legutóbbi nagy emelkedés pl.
forint long van.
egyértelmű.
nyitott 289,32 és 235,61
Érdekes, de az nekem is feltűnt, hogy a PF cikkek általában pont az ellentétét írják annak a HUF árfolyam esetében, mint ami éppen történik.
http://www.tozsdeforum.hu/tozsde/kisse_javult_a_forintarfolyam
pont akkor jön ki az írás, mikor majdnem 290-ig esett a forint...
Egy nagyon hosszú sávos oldalazás is lehet ~285 és ~305 között, hetes gyertyákon.
Közel fél éve megy az iszapbirkózás. 285 továbbra is tart.
Ma úgy kapott pofont, hogy az eur kamatcsökkentés miatt az eurhuf long pozik tartása valamelyest drágult, mégis bevállalták hétvégére is.
Ma már annyira nem... Hát kicsit korán zártam (főleg az első felet), a megmaradt pár db nem oszt nem szoroz.
Dollár legalább irányba állt.
na ijedtemben még emeltem a tétet,egy kis forint gyengülésre...
mostmár tényleg kivárom mi lesz itt 285-ön...további lépések később...
ugyan egy pakkot tettem a svájcival szemben is forint gyengülésre...
igy most, lesz ami lesz, kivárom...
Nagyon tartják....kérdés meddig bírják...
Pár db híján elpasszolgattam. Botrányosan kis adagokban csipegették, azt hittem ezt nem 2 számjegyű pakkal nyomják a kispajtások...
Nekem is csak 85db maradt :))