nyitó 21
ki akarja venni? Forgalom csak 400 alatti tömésnél volt
nézd, az elmúlt 1 év átlagos napi forgalmát nézve kötve hiszem, hogy eladtak (mindent), pláne hogy mindegyik.
Bárki is akarja venni, nem érdeke hogy minél tovább essen?
Senkit nem érdekel a cég, a Sziget részesedést fogja legrosszabb esetben nullszaldó Károly vinni mélyen áron alul.
sztm rosszul értelmezed. Kíváncsi vagyok, hogy a felsoroltak közül még mennyinek van meg. Nincs bejelentési kötelezettségük... Az a kérdés, hogy mennyire fizették áron felül őket, de aki akart már régen eladott... Szerintem ez már nem befolyásolja a jelenlegi árszinteken, másról van szó.
akkor ez is mehet még 6 ft-ra, miért vennék el ilyen drágán, ha lejjebbről is lehet indulni?? Ha elkezdik venni, az úgyis feltűnik a brokiknak, nem lehet mindent egy adott árszinten begyűjteni, ezért nagyon alacsony bázis kell
jaja most nézem, kicsit megszívták a srácok.... Van kinek eladni, persze hol fognak venni azt még nem tudom:)
Közel 12millió db. részvénnyel lettek a tartozások kifizetve, van pár apportos, van kiktől elszedni:
http://www.estmedia.hu/_site/doc/newswf24422/20120330_06_a_tokeemelesben_resztvevo_szemelyek.pdf
Így szedték el Steier phy-részvényeit is 6 Ft-on anno.
kik tömnének? én nem tudom mondjuk, hogy mennyi rv van a tulajok kezében, és mennyire buknak rajta, ha 30 ft helyett 10 ft az árfolyam
ez ügyben kherceget rá kellene állítani gerendai paparazzira ))
:D
Lassan ráugranak a spekák azért erre is 2 Ft-ra.:D
Egyszer még rég kérdeztem tőled 6-os napos rsi-nél, hogy nem túladott kicsit, nem kéne még venni?
Aszontad, majd ha a hetes lesz annyi.
És lett..
Most még nem is tartunk ott..
csodás a chart
ritkán látni ilyet, ha egyáltalán volt már
ideje lenne talán némi mozgásnak, bármi is torténik
minden nap beállok másnapra limitre, aztán reggel meg kiveszem :-)))
minek venné meg valaki az egész céget?
Most arra gondolsz, hogy legrosszabb esetben Karesz viszi?
örülnél még egy holnapi limites kezdésnek