Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#529536 cédrus Előzmény: #529507

alig egy napja tippeltél 500-at e-star aljnak

ha már szombaton a béten nem tud esni egy százast, legalább a célárak zuhanjanak, az is igaz

#529535 Arsene Lupin Előzmény: #529534

Csabika fogható. Ha sokat ugrál, néhány hatóságot ráküldhetnek.Sok mindent ráverhetnek, a klónhálózatot is. Csak akarat kérdése.

"Hát csak jöttek a Pásztorok, egyre közelebb jöttek, és nézték nagyon a golyókat. Mondom a Kolnaynak: – Te, ezeknek tetszik a mi golyónk - és még a Weisz volt a legokosabb, mert ő mindjárt mondta: – Gyönnek, gyönnek, ebből a gyövésből nagy einstand lesz"

#529534 Erdélyi Barnamaci Előzmény: #529533

azt mindenki tudja,de ilyen dumákkal simán kimosakodja magát. ő lesz az áldozat,aki mindent megtett,de hát a körülmények,ugye...

#529533 taresz Előzmény: #529530

"vannak indokok is,hogy ő nem hibás"

Hagyjad már a nyilas dumát. Tán Én tehetek róla? Ki a hajóskapitány?

#529532 Erdélyi Barnamaci Előzmény: #529524

nem nagyon nézek tévét,mert vagy a király akar velem nemzeti konzultálni vagy matolcsy növekedési lázálmait kell hallgatnom,inkább olvasok...

#529530 Erdélyi Barnamaci Előzmény: #529523

szerintem csabika vérprofi. ő ebből a buliból nem csórón fog kijönni,akárhogy is végződik. lehet hogy felfelé-lefelé strómanokon keresztül hülyére kereste magát,minden infót előre tudva... ki tudja? vannak indokok is,hogy ő nem hibás: kassai és a nemfizető önkorik tehetnek mindenről. pár száz kis-közepes-nagybüfi meg beszopott...

#529524 macika Előzmény: #529520

minek magának melegvíz meg fűtés, amikor hegyekben is nézheti az LCD tévéjén a világ dolgait és a securitate se szól bele

nem elég az? )))

#529523 Arsene Lupin Előzmény: #529518

Én is. De azzal, hogy Lázár Jani egy szemétláda, előre lehetett számolni. És nem Csabikát kell védeni, mert az ő amatőrsége, hogy ezt nem látta előre.

Re: Önkormányzati hitelek kockázata

#529522 exmnbs1 Előzmény: #529521

ezelőtt 10 éve sem csípték különosebben az önkormányzati ügyfeleket a bankok

törölve

#529517 macika Előzmény: #529516

maga csak shortolja a lej-t ott a hegyekben

szerencsére már ceausescu már nem fenyegeti kilövessél csak az arzénos aranybányától menjen messzebb

#529515 Arsene Lupin Előzmény: #529482

"Nagyjából pont lexarom, ki van a nemértem nick mögött"

Én tudom. Nem Ede-klón. Van olyan is itt.

Az más kérdés, hogy máshogy látjuk a dolgokat.

#529513 macika Előzmény: #529508

2007 május 29-én Soós Csaba az RFV Nyrt. Igazgatóságának elnöke a BÉT-en értékesített 1 db 10.000 Ft névértékű törzsrészvényt 600.000 Ft árfolyamon az Erste Bank Befektetési Zrt-n keresztül. Az ügylet után Soós Csaba részesedése az RFV Nyrt-ben 1.239 db részvényre, 61,95%-ra csökkent.

#529511 Kissherceg Előzmény: #529510

sajnos nem az, mert többször előfordult már hasonló esemény más papírok esetén...

Remélem, hogy a papír sorsa nem lesz hasonló azokhoz. Szükség van egy jó mid részvényre..