****=kötsög
:)
alig egy napja tippeltél 500-at e-star aljnak
ha már szombaton a béten nem tud esni egy százast, legalább a célárak zuhanjanak, az is igaz
Csabika fogható. Ha sokat ugrál, néhány hatóságot ráküldhetnek.Sok mindent ráverhetnek, a klónhálózatot is. Csak akarat kérdése.
"Hát csak jöttek a Pásztorok, egyre közelebb jöttek, és nézték nagyon a golyókat. Mondom a Kolnaynak: – Te, ezeknek tetszik a mi golyónk - és még a Weisz volt a legokosabb, mert ő mindjárt mondta: – Gyönnek, gyönnek, ebből a gyövésből nagy einstand lesz"
azt mindenki tudja,de ilyen dumákkal simán kimosakodja magát. ő lesz az áldozat,aki mindent megtett,de hát a körülmények,ugye...
"vannak indokok is,hogy ő nem hibás"
Hagyjad már a nyilas dumát. Tán Én tehetek róla? Ki a hajóskapitány?
nem nagyon nézek tévét,mert vagy a király akar velem nemzeti konzultálni vagy matolcsy növekedési lázálmait kell hallgatnom,inkább olvasok...
szerintem csabika vérprofi. ő ebből a buliból nem csórón fog kijönni,akárhogy is végződik. lehet hogy felfelé-lefelé strómanokon keresztül hülyére kereste magát,minden infót előre tudva... ki tudja? vannak indokok is,hogy ő nem hibás: kassai és a nemfizető önkorik tehetnek mindenről. pár száz kis-közepes-nagybüfi meg beszopott...
minek magának melegvíz meg fűtés, amikor hegyekben is nézheti az LCD tévéjén a világ dolgait és a securitate se szól bele
nem elég az? )))
Én is. De azzal, hogy Lázár Jani egy szemétláda, előre lehetett számolni. És nem Csabikát kell védeni, mert az ő amatőrsége, hogy ezt nem látta előre.
ezelőtt 10 éve sem csípték különosebben az önkormányzati ügyfeleket a bankok
Azért a 2000-es évek elején már komolyan tárgyalták önkormányzati hitelek kockázatait a szakirodalomban. Ha a diákoktól nem, a brilliáns üzleti modell nemzőjétől elvárható lett volna a vonatkozó ismeret.
ceausescu egy jó gyerek volt. akkó még volt fűtés meg melegvíz. ezek a gaz kaptalisták meg csak számláznak
jahh, értem...köszi, korai életére akkor nem emlékszem :)
maga csak shortolja a lej-t ott a hegyekben
szerencsére már ceausescu már nem fenyegeti kilövessél csak az arzénos aranybányától menjen messzebb
Én is tudom kinek a klónja,pedig én is klón vagyok.
Melyik az ede?
"Nagyjából pont lexarom, ki van a nemértem nick mögött"
Én tudom. Nem Ede-klón. Van olyan is itt.
Az más kérdés, hogy máshogy látjuk a dolgokat.
2007 május 29-én Soós Csaba az RFV Nyrt. Igazgatóságának elnöke a BÉT-en értékesített 1 db 10.000 Ft névértékű törzsrészvényt 600.000 Ft árfolyamon az Erste Bank Befektetési Zrt-n keresztül. Az ügylet után Soós Csaba részesedése az RFV Nyrt-ben 1.239 db részvényre, 61,95%-ra csökkent.
sajnos nem az, mert többször előfordult már hasonló esemény más papírok esetén...
Remélem, hogy a papír sorsa nem lesz hasonló azokhoz. Szükség van egy jó mid részvényre..