http://www.szekelyhon.ro/aktualis/marosszek/a-polgarmesteren-mulik-a-marosvasarhelyiek-meleg-vize
pár napos cikk, június 22-én, mikor "visszatértek a parkettra" még 1780 ft volt... (eco meg 41)
http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20120628-mi-a-baj-az-estarral.html
Az a baj hogy annyi szar történt már ezzel a céggel/papírral hogy olyan rettentő pozitív forgatókönyvet már nem tudok elképzelni... Szóval "gezellig" már nem lesz a viszonyom ezzel a céggel soha :(
Hát, nem.
:-)
Ma eldöntöttem, hogy nem adom el a kötvényeket, nem mintha lenne rájuk vevő, aztán lesz, ami lesz. A legrosszabb esetben futamidőt hosszabbítanak, a legeslegrosszabb esetben pedig ha nem is az egészet, de a nagyrészét majd kicsengetik.
:-)
a kötvénybiznisz se az a pihentető hegyi szanatórium jellegű téma. :)
Meglátjuk mi lesz a sorsa.
...
Ott iszonyú nagy politikai háttér volt,pl: ők kapták meg a Neo FM-t,illetve a frekit,aztán kormányváltás után jött a lejtő,akkor aztán mindent kiszedtek belőle,amit lehet.Hogy itt mi lesz ? szvsz még senki nem tudja,annyi bizonytalan és elvarratlan szál van,kan dooien kan vriezen,ahogy a hollandok mondják.
Ez kétségtelen.
Szerencsére engem a részvényárfolyam nem nagyon érint, persze ennek ellenére rettenetes látni a vesszőfutását. Először februárban húztam fel a szemöldökömet, amikor is az ominózus 10%-os Soós-féle paketteladás kellett ahhoz, hogy a kötvények kamatait ki tudják fizetni.
Aztán arra, ami azóta történt, még a legrosszabb álmaimban sem gondoltam.
Ott is volt feldumáló ,- tőzsdecápa -,soha többet nem láttuk :-)))
megoldják, h. ne maradjon a cégben 100 ft-nál több érték. Ecoban is megoldották.
Értelme nem sok lenne mert rövid időn belül úgyis kiderülne.
Ami ezzel a céggel történt mióta béten van egy tőzsdei oktatókönyvben is elmenne esettanulmánynak annyi minden előjött néhány év alatt.
az állatorvosi ló NBM karikatúráján elhasalt
Örülnék,mert 2,9k körül van :)
Haha :)
biztos vagyok benne, hogy jópáran úgy látják a helyzetet, h. a "liberálbolsevikok" és a zsidók és a ki tudja még ki szövetkezett, h. szétverjék ezt a jó magyar céget. :)
Pedig csak annyi történt, hogy egyik magyar kigólyózza a másikat.
én előszőr azt hittem 2forintért megmondják mint Mézga Aladár de aztán láttam azt máskápp kjelölik
Én arra gondolok,hogy ha valaki megszerzi a cég x részét,kérheti a kivezetést és akkor 180 napos átlaggal megveszi az összes papírt,mert nem akar osztozni a hasznon a kisbüfikkel pl...
Akkor érdekében áll lenyomni a rv árát és lent is tartani pár hónapig... Csak egy elmélet..
Ez hihetetlen :-) ugyanaz a 85 szálon futtatott elmélet megy ,mint anno az Ecoban,semmi nem lett belőle,csak a hazudozás,a forumtagok meg csak gyártották a szebbnél szebb elméleteket,miközben mindenki csak kullogott az események után :-) ,majd kiderülnek a dolgok.De ez a 2 font... hááát leestem a székről a nevetéstől :-))