Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#529387 Paladin Előzmény: #529382

A beszámoló elmaradása semmiképp nem egy jópont a cégnek.

Azt viszont én nem tartom túlságosan életszerűen, hogy valami bődületesen nagy dolgot akarnának eltitkolni, mert láthatóan semmit sem érnek vele, hónapok óta folyamatosan zuhan a részvények ára, úgyhogy teljesen felesleges egy ilyen titkolózásos effekt.

#529382 banyaiz Előzmény: #529373

Hát ja, de ez elég gyenge érv vsz egy ekkora méretű cégnél, ha tényleg ez az oka akkor az is baj.

Meglátjuk mi lesz a vége a sztorinak.

De ez a cég is elbukik nagyon rossz üzenete van nézd meg az összes utóbbi években történt bevezetést mi a sorsuk. Nem tesz ez túl jót a Bétnek sem.

#529377 Fornit Előzmény: #529371

A rajtammaradt angol érmék több mint Ł2 talán :)

Az egyik merőleges utcájukon még el is sétáltam egyszer :-)

#529373 Paladin Előzmény: #529369

Volt tavasszal valami bejelentés és akkor durván meghúzták az EBIDTA-t a goodwill-leírással, így aztán sokkal rosszabbra szerintem nem lehet számítani, ezzel együtt tényleg nehezen indokolható ez a késés.

Valaki pár napja említette itt, amiben szintén lehet valami, hogy a gigantikus költségcsökkentésnek azért lehet olyan következménye is, hogy kirugdosták a könyvelők 3/4-ét és a megmaradtaknak kell a napi feladatok mellett a havi jelentéseket is megcsinálni, illetve újrakezdetni a beszámolót és egyszerűen fizikailag képtelenek rá.

Lehet ebben is valami, nem tudom, de ezzel együtt tényleg nem ártana közzétenni egy határidőt erre vonatkozóan...Aztán ezt be is tartani.

És ha ez így van, akkor azon a két-három nyamvadt könyvelőn nem kellene spórolni....Pataki bácsi tiszteletdíjából szerintem futná rájuk.

#529369 banyaiz Előzmény: #529360

Főleg ebben a szituban. Béke nyugalom lenne cég körül vmi könyvelési anomália van piac lehet türelmes lenne, de így még ez is.

Mert tényleg ez annak a gyanúját veti fel amit exmnbs1 mond, hogy szándékosan késleltetik.

Lehet , hogy nem így van ezért kellene minél előbb megoldani.

#529367 banyaiz Előzmény: #529359

Ez is benne van a kalapban. Nehéz megmagyarázni miért nem lehet ennyi idő alatt összerakni.

De pl ez mostani részvény eladás is elég érdekes.

Nem kellene egy bejelentés arról ,hogy ki vásárolt ekkora részesedést közvetve a cégben, függetlenül attól, hogy nem tőzsdén vette meg?

Nagyon sok ilyen teljesen elbizonytalanító dolog összejött cégnél.