Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#529362 Grizzly Géza Előzmény: #529358

Sandling nem szórhatott? Mivel makra megtartott 7k-t,így csak 9,9% maradt náluk. Elvileg bejelentés nélkül szórhatnak 4,9%-ot,vagy rosszul látom?

5% alatt kéne csak jelenteniük...

#529360 Paladin Előzmény: #529355

Az egyébként tényleg szerencsés volna, ha végre elkészülne az auditált beszámoló, legalább nagyságrendileg az eladósodottság mértékét meg lehetne határozni, beleértve a könyv szerinti értéket is.

Az talán egy kis megnyugvást hozna a részvények árfolyamában.

#529359 exmnbs1 Előzmény: #529355

abban valszeg olyan adatok vannak amit nem akarnak a világ elé tárni azért húzzák ápr 18 óta az átdolgozást

#529357 Paladin Előzmény: #529354

Hogy jön ide Makra?

Februárban az Aegon és az OTP szétdobott egymás közöttnagyjából 5-5%-nyi részvényt, így lett az OTP Alapkezelőnek 10,84%-a, az AEGON Alapkezelőnek pedig 5,33%-a.

Vagy mit szeretnél, mit írjak, hogy kijöjjön ebből is egy jó kis sz@rozás?!

Esküszöm megteszem, csak hagyjuk már ezt, hogy mindenből kihozzunk valamit, amit fikázni lehet...!

#529355 banyaiz Előzmény: #529346

Persze ki tudja mi folyik a háttérben. Gondolom azt azért nem nézi jó szemmel ha holmi lakájok is leckéztetni próbálják már, még a fejére nőnek a végén. :) De nagyon óvatosnak kell lennie . Látszik is nem nagyon kommentál semmit nyilvánosan.

Azért kár lenne a cégért, erre a tevékenységre alapozva nagyon ****a lehetne vsz.

Auditált beszámoló meglenne, sikerülne a konfliktusokat rendezni önkorikkal (megy most vmi állami vizsgálat az ügyben ezt el kellene simítani valahogy) finanszírozás kérdését rendezni . Ezek lennének talán legfontosabbak rövid távra bizalom szempontjából. Ez árfolyamon is nagyot dobhatna vsz. Főleg amilyen nagy pesszimizmus van körülötte , el van temetve szinte már.

#529350 Dicsák Előzmény: #529347

Sajna elszámoltam.

Csak azt nem tudom, hogy OTP mikor csökkent 10% alá, hogy ekkor újra 10% fölé ment.

#529348 Paladin Előzmény: #529345

A tíz százalékból az AEGON 5,33%-ot vett meg, legalábbis ennyi a jelenlegi tulajdonrészük, ez van fent a BÉT-honlapján.

Következésképpen az OTP Alapkezelő, mivel ennek a kettőnek adták el, legalább 4,67%-ot vett meg és így alakult ki a jelenlegi 10,84%-uk.

Hogy ezt konkrétan hány darabot jelent, ki lehet számítani az összes részvény mennyiségéből, én lusta vagyok hozzá.

http://www.mfor.hu/cikkek/Eladta_az_E_Star_10_szazalekat_Soos_Csaba.html

#529346 Paladin Előzmény: #529337

Sanyánk, ha jól tudom, nekiment Lézernek valami földbiznisz miatt...A fene sem tudja, hogy ezek miket művelnek egymással, majd lerendezik a lelátóban a Vidi-meccsen.

:D

#529345 exmnbs1 Előzmény: #529340

előtte is volt több mint 10% 2011-ben

lehet hogy az még a 2.4m-s számhoz viszonyult

úgyhogy az otp nem vett túl sokat

#529344 Arsene Lupin Előzmény: #529331

Jani úgy fogja tálalni a dolgot, hogy megvédte a fagyhaláltól a vásárhelyi családokat. Szükség esetén Csabika néhány simlije is be lesz dobva. Mondtam, fogható.