~60k körül vehettek..
Tudom, ez így sz@r, úgy sz@r, sokra mennek vele és egyébként is....Még valami?
:DD
ebből látszik hogy túl sokat nem vettek át a Soós pakkból
Nem tudom , hogy megérné e neki ilyen darázsfészekben nyúlkálni. Szépen nő a földeken a búza , kukorica, disznók is híznak. Nem kell a balhé, főleg ilyen elborult Robespierre , Danton féle forradalmárokkal. :)
Meg kell nézni mik lehetnek az elméleti lehetőségek: Csőd, felszámolják , és átveszik vkik a tevékenységet szétdarabolva szép csendben, egyben megszerzik és kivezetik a tőzsdéről aztán mehet a mutyi nem lesz rajta annyira a közvélemény figyelme, vagy mögé állnak vkik és tőzsdén tartják. Csak mi az olcsóbb jobb megoldás.
Ez saját erőből vsz már nehezen megoldható, főleg így, hogy önkormányzatokkal kell szarakodni. Tételezzük fel sikerül behajtani a kinntlévőségeket de szerződéseket bontanak utána, vagy fekete listára rakják és a jövőben Mo-n nem kap állami megrendeléseket azért nem mindegy. Piacvesztés. Jobb lett volna Deutsch Tomit leszerződtetni mint focicsapatok szokták, lehetne ráküldeni az önkormányzatokra adósságot behajtani. :)
Audit is nagyon kellene, ki az a bank aki hitelt folyósít így?
Nehéz ez az ügy.
Azért remélem mindent azért nem lehet megcsinálni ebben az országban!
Tudom! Reménytelen eset vagyok! Még hiszek a mesében! :)
De azért jó lenne a következő választáskor, ha lenne következmény. Bár nehéz alternatívát is találni. Na mindegy!
Az a baj, hogy szeretném, ha talpra tudna állni a cég. Nem tom miért, de szurkolok neki! Régóta pozi nélkül vagyok, de keresem a beszálló lehetőségét! De könnyen lehet, hogy nem lesz ilyen. :( Pedig egy duplázás jól esne! Visszahozná, amit elvitt! :)
Na, mindenkinek kellemes hétvégét!
Nem tudom, nézz utána, akkor váltak 10%-os tulajdonossá.
Tudom, ez is rossz jel volt, és ez így sz@r, meg úgy sz@r és sokra mentek vele és egyébként is...
:D
Azt nem tudom, hogy itt mekkora híre volt, de alapesetben sosem jelent jót, ha valami díszf@szt IT-taggá választanak, mert az valójában azt okozza, hogy dolgozni nem fog, csak a puszta létezéséért várja el a tiszteletdíját.
former itt vázolgatta milyen baró hitelek jönnek majd rajta és Lantoson keresztül
Pont ezt mondom, hogy ahhoz képest, hogy nem akarnak pénzt tenni bele, azért még a tulajdonrészüket felvitték 10%-ra...
az már régen rossz:)
No, de mekkora híre volt ennek itt. Kassai mióta nincs? Már rég el kellett volna takarítani őt is. Mondjuk ha idáig maradt, akkor lassan lehet megy magától is.
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/1195/E-star-tulajdonosi-atrendezodes
amiből kapott 77K-t Makra, a piac, otp és aegon is
az otp-t még áprilisban is emlegették hogy tárgyalásban állnak, igaz előtte már egyszer lezárultak a tárgyalások