Regisztráció Elfelejtett jelszó

Lazítás!

Re: A kezdet!

#52935 Mercurius Előzmény: #52929

Dettó ugyanez. Másnap gimi. De mivel a szüleimtől külön laktam akkor, nem nagyon volt kontroll.

#52932 Mercurius Előzmény: #52924

Én is játszottam NFS-el néha, meg rallykkal is persze, meg Midtown Madness (ismeritek?), meg a RainbowSix-et is végig játszottam. De évek óta semmivel.

#52931 TrogerBroker Előzmény: #52924

Poker , poker..

Nagyon rákapott mindenki ! Mi is zúzzuk egyfolytában..

Van itt Egerben egy jó kis póker csapatunk. Elég gyakran játszunk.

Neten is nyomom, de ott nem pénzre, pénzre csak élőben játszunk.

Csinálni kéne a bwin-en egy zárt szobát ahová feljárnánk innen játszani.:)))

Mit szóltok ?

#52929 Ozzy_ Előzmény: #52923

Civilizationt még 10 évvel ezelőtt 486-on játszottam =)

Állati volt, hajnal 5-kor, "csak mégy egy kör" =)

#52925 csaje Előzmény: #52901

Henci, el lehetne intézni, hogy én örökké kezdő fórumozó státuszban maradjak????:-))))

#52924 Ozzy_ Előzmény: #52913

Én NFS függő vagyok/voltam. Most már nem annyira sűrűn nyomom. Poker a másik kedvenc.

#52923 Mercurius Előzmény: #52911

Én nagy Civilization fan voltam, meg SimCity. Meg a Dune II-vel nagyon rég, én is játszottam. De mindig is a Civ. volt a kedvencem.

Megkaptam a SimCity Társadalmakat is, de a gépem állapota az Aknakeresővel való játékre sem alkalmas, így a kipróbálás még várat magára.

#52922 csaje Előzmény: #52917

nagyon vigyázni kell, ha azt is orron át szívod, nehogy a babapiskóta felcsusszanjon ... :-))

Lazítás ? Hmm.. Mindjá…

#52921 TrogerBroker

Lazítás ?

Hmm.. Mindjárt tekerek egy dzsointot..:D Vagy tömjem vizi pipába ? :))

#52913 TrogerBroker Előzmény: #52911

Legjobbak azokat a startégiákat szerettem amiben le lehetett gyártani vagy 10-20 ezer katonát, aztán hadd szóljon..:)) Igaz már nem játszottam egyel se vagy 1,5 éve..:))

#52911 Zabás Előzmény: #52897

Stratégiai! Igazi, vérbeli stratéga vagy :) !

szerettem én is őket egy időben, de mindegyik ugyanarra épül, csak a grafika más! Meguntam! Sokat játszottam a Sim city és a Command & Conquer: Red Alert 3 sorozattal, de meguntam! Meg a Dune-t nagyon szerettem!