Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#529253 Kissherceg Előzmény: #529246

Hasonlóban Én is gondolkodtam. Kötvényen keresztül vezet út a részvény szárnyaláshoz :) Akinek van felesleges pár milliárdja tuti nyerőben szállhatna ki... Elég csak megígérni, hogy cég mögé áll... Utána megindul ismét a szárnyalás kezdődhetne és 1000 alatt összevásárolni szép mennyiséget igen komoly boltot hozhat össze...

Egyelőre még pénzt nem tennék rá :))

#529250 Kissherceg Előzmény: #529236

köszi, így értem. BÉT.hu nem volt elég friss, elnéztem

Ha lesz új nagy tulaj nem tudom mennyiért tudná megvenni az Utilico, Aegon, OTP pakkot. Soós pedig nem fogja átadni, max egy részét a pakknak... Pl 25% Ha többet ad át, akkor befenyítették szépen

#529247 Arsene Lupin Előzmény: #529227

Hetek alatt nagy változások lehetnek a cég körül. Amíg hardvert nem bontanak, Jani van nyerőben. Csaba viszont fogható. L.Tamás is az volt, bele is szeretett a fociba.

#529246 nemértem Előzmény: #529243

Nem látom át ezt a megszűnik elméletet.

PL. valaki betol 5 milliárdot.

Vessz 1 millió részvényt, mire a tranzakció végére ér, mondjuk 3 200 -on van a papír, amit az egyszerűség kedvéért a mostani árhoz képest átlag középáron, 1 600-ér vásárol .

Elköltött 1 milliárd 600 milliót, maradt 3 milliárd 400 millió kp, + 3 milliárd 200 millió forint értékben van papírja. Emberünknek ebben a pillanatban lesz az induló 5 milliárd helyet 6 milliárd 600 millió forintja, egy kötvénykamatokat fizetni bíró , ezáltal piacilag hiteles cége, amiben csak az igazi értékek maradtak, a részvény tovább emelkedik. 5 000 ezer forintos árfolyamnál van egy erős profitot termelő cége, ami pont 0 forintjába került . Ja , és az állam egyszer csak fizet.

Ez egy teória, egy kis szín a halotti beszédek között.

#529244 Dicsák Előzmény: #529239

Arról beszéljünk inkább, hogy mi lehet a célja egy olyan nagytulajnak, amit az előző hozzászólásomban írtam? :)

Lehet, hogy még happy end is lehet?

#529238 Dioka Előzmény: #529235

A határidőket nem kitolták 90 napra? Mert akkor nem lejártak.

"attól hogy a pakk egy része tulaj cserélt miért ne lenne baj?"

hirtelen megjöhet az önkorik fizetési kedve!

#529237 Dicsák Előzmény: #529234

Tegyük fel, ha megszerezné valami olyan nagybüfi (cég) EStart, aki nincs rosszban a mostani politikával, akkor mi lehet a célja?

#529235 exmnbs1 Előzmény: #529227

attól hogy a pakk egy része tulaj cserélt miért ne lenne baj?

másrészt EON-ról tudni lehet hogy 0.8m-val lódnak, nomeg arról is hogy a szállitúk felé a 30napos határidő már 61 nap

az "elfogyott a pénz elfogyott a türelem" az mit jelent?

#529231 Dicsák Előzmény: #529225

Így van, ahogy írod:

"A tőzsde már csak ilyen, aki hibázik, bünteti, aki sorozatosan, azt még jobban."

De akkor mi a facé kell még az itt lévőknek is büntetnie pluszban?

#529230 exmnbs1 Előzmény: #529222

vagy sok-sok kicsinek

bár lehet hogy hybridből , humetből indultam ki ahol a bennfentes eladások jelentési kötelezettségét így kerülték meg

#529229 exmnbs1 Előzmény: #529222

vagy sok-sok kicsinek

bár lehet hogy hybridből , humetből indultam ki ahol a bennfentes eladások jelentési kötelezettségét így kerülték meg