Laci vagyok,de ez maradjon köztünk :)
Laci vagyok,de ez maradjon köztünk :)
Vajon most mit írna a 864-re Ede cimborád? Kb. 9500 óta biztatta a népet lefelé több megállón át, ha jól emlékszem.
Követi a quantumXXL példáját, és bepereli azt aki rosszat mer róla írni?
Mire lekerül a hályog a szememről, nekem már kampec...
Csoda történhet még ex? :)
". Az E-Star menedzsmentje különösen sajnálja, hogy a Concorde figyelmen kívül hagyta a társaság nagybankokkal folytatott előrehaladott, pozitív tárgyalásait. Ezek tükrében kiegyensúlyozottabb tájékoztatással, reálisabb befektetői várakozásokat lehetett volna kelteni a piacon.
Az E-Star menedzsmentje szerint a társaság finanszírozása több lábon áll, a korábbiakhoz hasonlóan stabil és mind rövid, mind közép távon biztosított. Az E-Star transzparens módon és rendszeresen tájékoztatja befektetőit finanszírozási struktúrájáról és a finanszírozásával kapcsolatos új fejleményekről."
Az biztos... :D
estmédiát is lehet venni 2Ft 40 filléren
Biztos lesz az az ár, ahol meg lehet vele probálkozni.
Ott zárt. 17.06-kor és maradt 4k eladó
15A-t lehet venni 100%-os hozam felett...
Eladó 10db 60%-on
Egyébként, ha nem teljesítették a hitellehívás feltételeit, lehet, hogy a bank fel is bontotta a hitelszerződést?
Lehet ezért szórják ezerrel?
Nem kell limitelni,megmondta egon,hogy lassú,de annál tartósabb emelkedés lesz a befektetők jutalma... Az övé nem tudom mi volt ezért az elemzésért...
Jah, csak ha innen megy mondjuk 60%-ot, még mindig csak 1380-on van..
Az kb. 4 full limites nap lenne.
ha jó hírt titkolnak és vásárolnak,az gáz,ha rosszat és a csókosok adnak az még nagyobb :)
Mikor 1380 nál fordult előtte való nap is limiten adták, nem jelent semmit.
100k-s forgalom már vsz egy nagy jelenlétét is jelezné,annyit már spekire nem vesznek meg a hulló késből...