Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#529087 akpo7 Előzmény: #529070

Olyan veszi, aki a sajat penzenek az ellensege... Es sztem ez meg nem is hiszti, az majd egy olyan napon jon, amikor legalabb 100k cserel gazdat...

#529079 Paladin Előzmény: #529077

Passz, ezt nem tudom, de nekem egy ilyen ütemű árfolyamelmozdulás inkább hisztériának tűnik úgy, hogy valójában nincsenek adatok.

#529075 exmnbs1 Előzmény: #529071

hogy kéne előjönni?

hogy mondjuk, bocs, nem olvastuk el a feltételeket és a lehíváskor mégsem tudtunk teljesíteni?

#529073 Paladin Előzmény: #529070

A 15-i havi jelentés elég izgalmas lesz, az biztos. Remélhetőleg abból azért már kiderül néhány konkrétum is, mert azok nélkül tényleg csak a találgatás megy, de az kövér gázzal.

#529071 Arsene Lupin Előzmény: #529063

"jóllehet semmi új információ nem jelent meg az elmúlt napokban"

Itt van a kutya elásva. És ezért bűzlik a hitel lehívása. Jó hír nincs, a rossz hírről meg kussolnak.

Bezzeg amikor Csabika megorganizálta a "Év üzletembere díjat", a csapból is ő folyt.

#529070 Grizzly Géza Előzmény: #529063

A logikus magyarázatot valakik már tudják... Mi is fogjuk,mondjuk 1 hét múlva... Spirál--Lombardosok---egon elemzés---likvidálás--spekire vételezők másnapi szórása---> egymást erősítő folyamatok... Hogy ki veszi azt jó lenne tudni,de ha csak kicsik akkor szopacs

#529067 exmnbs1 Előzmény: #529059

a resz eszközeivel akarod fizetni a kv-eseket?

szvsz ott is közeleg vagy lejárt a határidő

#529065 exmnbs1 Előzmény: #529063

egyre biztosabb hogy gányos a hitel

és azt is közölte Soós hogy az önkorm fizetés szükséges feltétele okt 24-nek

a beintések azóta történtek

#529063 Paladin Előzmény: #529059

Én is arra gondoltam, hogy bár 2011-es beszámoló még nincs, de (szinte) kizártnak tartom, hogy a készpénz és eszközérték önmagában ne haladná meg a jelenlegi árazási szintet.

Különösen úgy nem, hogy az elmúlt két hétben szinte lefeleződött az árfolyam, jóllehet semmi új információ nem jelent meg az elmúlt napokban, ami alapján lenne logikus magyarázata az elmúlt napok zuhanásának.

Elerte azt a szintet az …

#529059 Muskatli

Elerte azt a szintet az arfolyam, hogy az 1evnyi EBITDA mar nagyobb nala...

Pff ezt nem gondoltam volna...

Ha nem lesz szethigitas es csod ezzel az arszinttel egeszen jol jarhatnak a mostani vevok, de ez most nagyon ugy tunik, h tripla semmi jatek...

Csak erdekessegkeppen ha lenne hitellehivas az egy reszvenyre juto cash a hitellel + a legutolso FR-ban kozzetett 3,8 millio Eur cash allomannyal 1350 Ft lenne reszvenyenkent...

Ez hihetetlen ami itt folyik.

Re: Elnézést

#529056 Lxrose Előzmény: #529054

De ennyire?

Mondjuk a rendszer karbantartójának egy ötlet, ha már az adatbázis kezelő nem bírja a kiszolgálásokat: kreálni egy checksumot a hozzászólás szövegére, amit az adatbázisban tárolni is lehetne. A következő hozzászólásnál ellenőrizni a checksumot, ha egyezik, akkor nem írni be a hozzászólást mégegyszer. Arra nem lehet számítani, hogy a felhasználó nem frissít rá, ha elküldés után nem jelenik meg az oldal.

#529050 wnprt

Jómagam ma nyitottam E-Star TDT eladást, tehát napon belüli shortot, és engedte lezárni a pozíciót, amely csak TDT vétellel lehet. Tehát ha lezárni akarod a pozíciót, akkor engedi a TDT vételt. Elég olcsó, 0,1% min 99Ft a TDT.

Re: TDT

#529045 feketemelos Előzmény: #529030

2012.07.06 09:32:23 Tájékoztatjuk, hogy a mai napon (2012.07.06.) E-STAR értékpapírral TDT vételi pozíció nyitására a továbbiakban nincs lehetőség.

Ez a Randomtól jött guru 09.32kor....:)

Re: EStar

#529043 Camilla2 Előzmény: #529040

Kár h.nincs "tetszik" gomb,erre nyomtam volna 1-t :-)

de komolyra forditva,még nincs csőd,az esély megvan rá,de még nincs,lesznek még felrántások is szvsz.

Re: EStar

#529039 Lxrose Előzmény: #529036

Itt emberek vitáznak egymással. Az egyik ezt mondja, a másik azt. (Hogy az éppen szerinte a csőd, a másik szerint meg nem.) Mivel a tévedés lehetősége mindkét oldalon fennáll, a "bárki kiszállhatott volna" szerintem nem ennyire egyszerű.