A lengyel hitel bedobása most már kezd olyan lenni mintha a Titanic kapitánya azt monda volna:
"emberek van a fedélzeten ingyen jégkocka"!
A lengyel hitel bedobása most már kezd olyan lenni mintha a Titanic kapitánya azt monda volna:
"emberek van a fedélzeten ingyen jégkocka"!
Úgy néz ki egyre kisebb a rés a könyv vételi és eladási oldala között, lassan kezd kecsege lenni..
De pl. tizenkétezerkétszázhuszonnyócnál meg csak 73 db-ot vehetett vón'
902-n áll egy 1000db-os pakk. 11k-nál pont 82db-ot vehetett ennyi pénzzel...
Majd 24 millás forgalom,vajo miben bizhatnak ?.... talán ebben
http://privatbankar.hu/makro/orban-ne-ijedjenek-meg-matolcsynak-vannak-meg-otletei-248750
Van csak a kódok miatt kellene!
szép ez a honfoglalás... :S
Annyira nem baj, viszont nem én hoztam fel a témát, de ha már előkerült, értelmezni kellene tudni.
Nincs netbrokid?
Madárjelek miatt már a Trójaiak is beszopták,ne vegyél rá mérget :)
Besz....rt a mobilom,a legközelebbi ERSTE meg 20 km-re van.Úgyhogy én délután nem tudok
eladni,lehet,hogy ISTENI JEL! :)
Az a baj, hogy nem csak a tőzsdéhez nem ért, hanem ehhez sem.
Mondjuk a tőzsdéhez én sem értek.
"Stockholm syndrome can be seen as a form of traumatic bonding, which does not necessarily require a hostage scenario, but which describes "strong emotional ties that develop between two persons where one person intermittently harasses, beats, threatens, abuses, or intimidates the other."[7]"
E-Star-részvényesi viszonylatban hol vannak ezek jelen? Bár a szindróma kifejezés betegségek tünetegyüttese szokott lenni, itt viszont egyfajta normális félelmi reakcióról van szó, az E-Star felé ennek semmi értelme nem lenne. Ami ide illene, az inkább a tévedésekkel való szembe nem nézésre való törekvés, de ez egész más, mint amiről a fenti dolog szól.