én még tartogatom a longokat...hátha megindul fölfele..ma is lesz valami adat ?
én még tartogatom a longokat...hátha megindul fölfele..ma is lesz valami adat ?
a legfölső dax shortom most fordult plusszba,a többi ,hm,hm ...... a forexen lévő egyenleg alakulása is egyfajta indikátor nekem,és ez tegnap-mahajnalban-ma reggel javulásnak indult,ilyenkor hati is követni szokta az általános tendenciát,nem igy most
a mai nap megint nullás napnak néz ki adatig,aztán onnan jöhet az adok-kapok ,jövő hét egész végig meló ausztriában :) egy percem nem lesz ezt felügyelni,a stoppok ugrása miatt meg magárahagyni veszélyes,szóval nemn egyszerű a dolog
elképesztő ez a posvány,semerre se mozdul,semmi aktivitás,totál lesz@rom magatartás :)
pedig most ha őszinték akarunk lenni pindurkát lejjebb lenne a helye a bux-hati párosnak ,egy olyan 120-180 pontot megmentett a shortosoknak
....eddig
aztán nehogy ebből rallizzon :)
...:)
na láááátom van aki hatost dobott az élet kockájával :D Neked volt/van igazad :) be a pozit ,eltalálni az irányt oszt olyan az ember mint a megye 3 középhátvédje , derékmagasságban kaszál :):):)
Az már a Ti bajotok hogy itt pöcsöltök a nagy semmit bambulva! Én ha nem is egy pincében hüsöltem, de legalább Szigligeten a Balcsi partján sült keszeget eszegettem jófajta olasz hosszúlépés társaságában, és egész nap rá se gondoltam a tőzsdére. Balekok!!! ;-P
Reggel beraktam az ajánlatokat aztán magára hagytam az egészet a jó büdös francba (nem teljesült semmi). Úgy tűnik jó döntés volt...
záróban elpasszoltam a longjaimat, 800-820, brokidíj fele bánta...
már húzzzák fel kinnt...kíváncsian várom hogy mit bűvészkednek kinnt.
Csak utánaindultak. Már csak meg kellett volna játszani...
pontosan : ha EKB nem változtat akkor azért adták volna mert EKB már megin ül a valagán, nem csinál semmit..tétlen...
most meg ezért..
ha emelt volna akkor meg eleve esés..
Szal....Milyen Cigarettát kértek ? füstszűrőset ? vagy füstszűrő nélkülit ?
....Nézd a Kxxurva anyját....má' megint nincs rajta sapka :D
nem hiszem el mit művelnek USA -kok..... le merném fogadni hogy miután bezártunk...egész zárásig 45 fokos szögben menetelnek fölfele majd....
paráztatás megy csak..ilyen jó adatokra csak rally szokott lenni...Európa nem nagyon szokta érdekelni őket...most akkor miért érdeklődnek ?
dollár: mióta 100egység hitel mögött csak 10egység valódi pénz van azóta a tizedét éri....
akkor ygengült amikor az olajelszámolásban és a kínai kereskedelemben elkezdték eurót is használni..be is sz@rtak usai majmok...de hát a promóció a lényeg.
gyanakodtam kicsit a mai kamatcsökkentés hatásai okán..vegyes érzéseim voltak ha nem csökkentettek volna akkor is ez van..szóval mint a nyuszi..mindegy van vagy nincs sapija..
900ig visszamehetnénk.. egy pakkal 550nél állok vételen..ha az törik úgy is
Nagyobbik gyogyóst húzzák felfelé,másik két nagy napi aljon...ez az erő jele lehet csak.
Marha Amerikaiak...már hogy szűnne meg az Euró ? akkor má' dollártól inkább kéne félni..99 % -ban játék-papírpénz...fedezet nélkül :DDD
azt gondolom nem magyarázta el nekik senki...vagy legalábbis nem akarnak tudomást venni róla :-))
már megyeget felfelé az SP futures.