Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#528909 BudFox Előzmény: #528839

én még tartogatom a longokat...hátha megindul fölfele..ma is lesz valami adat ?

a legfölső dax shortom m…

#528844 Borska

a legfölső dax shortom most fordult plusszba,a többi ,hm,hm ...... a forexen lévő egyenleg alakulása is egyfajta indikátor nekem,és ez tegnap-mahajnalban-ma reggel javulásnak indult,ilyenkor hati is követni szokta az általános tendenciát,nem igy most

a mai nap megint nullás napnak néz ki adatig,aztán onnan jöhet az adok-kapok ,jövő hét egész végig meló ausztriában :) egy percem nem lesz ezt felügyelni,a stoppok ugrása miatt meg magárahagyni veszélyes,szóval nemn egyszerű a dolog

#528839 Borska Előzmény: #528833

elképesztő ez a posvány,semerre se mozdul,semmi aktivitás,totál lesz@rom magatartás :)

pedig most ha őszinték akarunk lenni pindurkát lejjebb lenne a helye a bux-hati párosnak ,egy olyan 120-180 pontot megmentett a shortosoknak

....eddig

aztán nehogy ebből rallizzon :)

#528780 Borska Előzmény: #528753

na láááátom van aki hatost dobott az élet kockájával :D Neked volt/van igazad :) be a pozit ,eltalálni az irányt oszt olyan az ember mint a megye 3 középhátvédje , derékmagasságban kaszál :):):)

#528753 Frontin Előzmény: #528582

Az már a Ti bajotok hogy itt pöcsöltök a nagy semmit bambulva! Én ha nem is egy pincében hüsöltem, de legalább Szigligeten a Balcsi partján sült keszeget eszegettem jófajta olasz hosszúlépés társaságában, és egész nap rá se gondoltam a tőzsdére. Balekok!!! ;-P

Reggel beraktam az ajánlatokat aztán magára hagytam az egészet a jó büdös francba (nem teljesült semmi). Úgy tűnik jó döntés volt...

záróban elpasszoltam a l…

#528700 Fornit

záróban elpasszoltam a longjaimat, 800-820, brokidíj fele bánta...

#528656 BudFox Előzmény: #528651

pontosan : ha EKB nem változtat akkor azért adták volna mert EKB már megin ül a valagán, nem csinál semmit..tétlen...

most meg ezért..

ha emelt volna akkor meg eleve esés..

Szal....Milyen Cigarettát kértek ? füstszűrőset ? vagy füstszűrő nélkülit ?

....Nézd a Kxxurva anyját....má' megint nincs rajta sapka :D

#528655 BudFox Előzmény: #528643

nem hiszem el mit művelnek USA -kok..... le merném fogadni hogy miután bezártunk...egész zárásig 45 fokos szögben menetelnek fölfele majd....

paráztatás megy csak..ilyen jó adatokra csak rally szokott lenni...Európa nem nagyon szokta érdekelni őket...most akkor miért érdeklődnek ?

#528651 Ibiza Előzmény: #528626

dollár: mióta 100egység hitel mögött csak 10egység valódi pénz van azóta a tizedét éri....

akkor ygengült amikor az olajelszámolásban és a kínai kereskedelemben elkezdték eurót is használni..be is sz@rtak usai majmok...de hát a promóció a lényeg.

gyanakodtam kicsit a mai kamatcsökkentés hatásai okán..vegyes érzéseim voltak ha nem csökkentettek volna akkor is ez van..szóval mint a nyuszi..mindegy van vagy nincs sapija..

900ig visszamehetnénk.. egy pakkal 550nél állok vételen..ha az törik úgy is

#528626 BudFox Előzmény: #528612

Marha Amerikaiak...már hogy szűnne meg az Euró ? akkor má' dollártól inkább kéne félni..99 % -ban játék-papírpénz...fedezet nélkül :DDD

azt gondolom nem magyarázta el nekik senki...vagy legalábbis nem akarnak tudomást venni róla :-))

már megyeget felfelé az SP futures.