Egyértelmű, hogy likvidálnak valakit. Kérdés kit és mekkora pakkja van, mikorra fogy el. Kivárás most a vétellel, egyelőre hulló kés.
Egyértelmű, hogy likvidálnak valakit. Kérdés kit és mekkora pakkja van, mikorra fogy el. Kivárás most a vétellel, egyelőre hulló kés.
Azért nem kellene szakértőnek lenni ebben a témában is.
Nem jok az ilyen tervekkel es tenyleges gazdasagi tevekenysegekkel rendelkezo cegek mint nyomda meg e-star, mert rossz gazdasagi es politikai kornyezetben csodbe mehetnek, sokkal biztosabb a tevekenyseget nem folytato kreditjog, ilyen gyongyszemekre van szukseg , minel tobbre a beten, azt biztos nem fogjak kivezetni, hisz tulajanak egyetlen bevetele a reszvenykesekedelem ( ertsd ezalatt kisbufik kifosztasa), amit minden evben el kell jatszani a tozsden tartasi dijak kifizetesere es megelhetesre. A betre mar csak mazochistak jarnak.
Egyszerű kazánkovács vagyok én.
itt mindenkinek volt már nagyobb bukója,aki azt irja ,hogy nem ,hazudik.Ezért senki nem nevet a másikon.Reménysugár ? ugyan már ! TÉNYEK vannak és a tények nagyon makacs érvek tudnak lenni.
Ez már a klasszikus csődörvény. Egyre jobban fel fognak gyorsulni az események.
Te meg bizonyára a pszichológia tudományok doktora vagy. Kezdhetnéd magaddal a tanulmányozást, hogy vajon a feltételezéseid tényszerű kezelése milyen gyökerekből ered?
Újabb Stockholm-szindrómás.
akkor tekerj vissza kb. 300 oldalt a topicban, úgy talán képbe kerülsz.
Ha nem ismered az előtörténetet, akkor előbb kérdezni kéne, utána véleményt formálni
Rosszul látod,senki nem érdemli meg,,többször le lett irva,tőzsdén nincs bizalom ,csak ostoba hiszékenység,tanulni kell belőle.
Amióta figyelem a topikot én úgy látom, hogy nem minden liba osztja a meséket.. Vannak itt páran, akik beragadtak és nem az észt osztják, hanem megpróbálnak valamilyen utolsó reménysugarat, esélyt a cég mellett érvelve leírni.
De ezek egyből meg vannak támadva ugyanúgy, mint a klónok. És röhögnek rajtuk.
Ön a Stockholm-szindróma egyik állatorvosi bikája.
"mindenféle rajzokkal megspékelve"
A chartokra gondol? Azok tényleg morbidak.
Most sem tudjuk, hogy átb@szó vezetők voltak-e, vagy csak felelőtlenek. A "kapás" inkább az odanemillő okoskodásod miatt volt szerintem.
Nem izgulok, csak azon csodálkozok, hogy az utóbbi időben ebben a topikban lévő fórumozók jó része csak azért ír ide, hogy csámcsogjon a nagy bukókon, mindenféle rajzokkal megspékelve.
De lehet rosszul látom, és valamiért megérdemlik ezek az emberek a bukókat, és a kiröhögést, nem tudom.