Ehhez nem kell jóstehetségnek lenni.
Valószínűleg nyolcassal fog a nap végén kezdődni.
Ehhez nem kell jóstehetségnek lenni.
Valószínűleg nyolcassal fog a nap végén kezdődni.
Alsólimitre kecsegtették.
Holnap jön a 3 számjegy úgy alítom.
Felemelkedés?! Stagnálás sem...A fiam most 16 éves, de már most tudja ő is és én is, hogy érettségi után vagy dolgozni fog, vagy egyetemre jár, de bármelyik is lesz, azt mindenképp valahol külföldön.
Cég Aj. Vétel
1 1 8 db 1 040 HUF
1 1 100 db 1 038 HUF
1 1 300 db 1 037 HUF
1 1 50 db 1 033 HUF
1 2 125 db 1 016 HUF
Eladás Cég Aj.
1 050 HUF 504 db 1 1
1 070 HUF 50 db 1 1
1 072 HUF 350 db 2 2
1 080 HUF 50 db 1 1
1 083 HUF 100 db 1 1
Napi min: 1 040 HUF Napi max: 1 185 HUF
Nyitó: 1 167 HUF Előző záró: 1 193 HUF
Utolsó kötés: 1 040 HUF, 72 db (2012.07.05. 16:35:33)
Összforgalom: 235 kötés, 18 937 db, 20 649 303 HUF
Rögtön itt a -15%.
Csak azt tudnám ki veszi még ezt a hulladékot?
Ha a likvidálás indul az finom lesz....
940 a célár, aki nem olvasta volna...
Egyetértek. Ameddig ez a vadkelet van, addig nem lesz ebben az országban felemelkedés.
Kb. három hete írtam ide a topikba, hogy ősztől nem lesz ingyen ebéd az önkoriknak. Úgy tűnik ez be fog jönni.
Ebben az országban még egy sarki közértet sem érdemes nyitni. A napról napra változó szabályok, az egészen döbbenetes mértékű hivatali arrogancia eleve életképtelenné tett mára minden induló vállalkozást.
Nem is csoda, hogy minden értelmes 18-25 éves fiatal közül kettő úgy húzna el innen, mint a Messerschmitt.
Nekem erről csak az jut eszembe, hogy ez mind mind el lett számolva egykoron "GDP növekedésnek", meg az építőipar szarnyalásának. Most meg visszanyal. És nem tudsz jót csinálni, csak azt, hogy legyen rend végre: Nem szállítani annak aki nem fizet arra bazírozva, hogy majd az állam fizetni fog a zsíros üzlet végén. A kockázatos, nem fizető ügyfeleket akkor is le kell építeni.
Hát, nekem itt most egy időre végetért az E-Star-story, elég sok fejfájást okoznak a kötvényekkel, úgyhogy majd esetleg 2015 után nyúlkálok bele megint.
:-)
Ha már itt tartunk, akkor csak ismételni tudom, hogy a szerződéseket be kell tartani. Ha pedig valami szabálytalanság van akkor jogi útra terelni az ügyet, vagy ha előnytelen egy szerződés, akkor meg kell keresni a kompromisszumot.
Úgy nem meg, hogy érvényes szerződéseket le se szarva nem fizetek, mert én most vizsgálódóm. Majd ha találtak valami problémát akkor ne fizessenek és vigyék bíróságra. De addig?!
Az autópálya mellett levő szervízutakat is elkezdték visszabontani az építőik.
Mennyire reménytelen a helyzet, ha már ehhez kell folyamodniuk.
Mindent elborít a fekália, és a rüh.
A kormány arra is lenne hivatva, hogy rend legyen.
Nem hiszem hogy a dolgoknak így kell menniük.
Ha itt lesz fejlesztés, akkor az nem ebben az országban lesz szvsz.
Amúgy azok lesznek itt az életképes projektek, ahol erőmű is áll a cég rendelkezésére vagy alternatív energiát tud használni a fűtéshez.
Hát, jah.
De tényleg végtelenül arcátlanok az önkormányzatok, tele szétkonyakozott, szétcigizett torkú banyával, akinek meggyőződése, hogy egyrészt minden jár, másrészt minden ingyen van, illetve fizetni egy áruért vagy szolgáltatásért, az nem kötelesség, hanem valójában csak szívesség, szívességet pedig nem kötelező tenni.
nagy riadalom után lehet jót keresni, ha hagyják...
Igen, személy szerint én azt pozitívumként értékelem, hogy eldobálják ezeket az önkormányzatokat, mert pénzt ezektől nem, csak a beszállítók számláit lehetett remélni.
A reklám kétségtelenül nem lehetett jó, bár én nem hallgattam azt a rádióbeszélgetést, de mivel a cégnek még jóideig úgysem lesz pénze fejleszteni, végülis irreleváns.