ez a csődök éve lesz a bét-en.. netán most versenyt futnak az e-starral hogy ki megy előbb csődbe??
ez a csődök éve lesz a bét-en.. netán most versenyt futnak az e-starral hogy ki megy előbb csődbe??
gyanús, ja, vagyis kiderült mindenkinek, h. csőd lesz, azért nem vesz senki egy darabot se
nem is adhatja el az est akárkinek, csak annak aki gerendásnak tetszik - szóval ellenséges vásárlás nem lesz mert ők akarják maguknak-
ezt leírták
Karesz beszél a GR-ben a Sziget részesdésről... újat ne mondott, hitelből vennék meg, most kilincselnek bankoknál, de az sincs kizárva, hogy a liciten vkik megveszik, szóval figyelik az eseményeket és felkészültek minden esetre...
nekem még mindig gyanús, hogy 2 napja 32-ért sok 100k-t szedtek be, tegnap, meg ma pedig pár 10k-val esett 15%-ot, és az eladó mennyiséget senki nem veszi, pedig már 25 százalékkal olcsóbb mint 2 napja volt...
az a gáz, h. ki se lehet belőle szállni. Kisebb pakkal a nagy limitezés előtt még jó magasan, 50-en belevettem, de hiába is akarom eladni, nem is lehet, hisz a limitnél alacsonyabb megbízást sem vesz be a broki.
sikerül 645.000 ft értékben kiakasztani alsó limiten...??
26900 db-ra van vevő és 115k eladó
ja, olvastam ezt a 2 milliárdot.. ez így viszont nem jó hír... mert azt újságnyomtatásból nem fogják tudni kitermelni 2000 év alatt sem.. ennek viszont így nincs nagy jövője... talán még lesz egy felfuttatás 50-80 közé.. talán, aztán utána villany leo...
ez már lényegében mind1, mármint a médiásra nézve
az volna "nagy siker" ha 2mrd tudnák eladni, de hát szite az reménytelen
mert 2 mrd a saruk, ebből 850 a kaszás sarca, re bank
az vszínű, hogy nem személyesen karcsi bácsi lesz a vevő, de ha megtudjuk a kft, vagy bt. nevét (pl. Sziget barát kft re: KV barát) akkor pár perc alatt ki fog derülni, hogy egy idén vagy max tavaly bejegyzett "kamu kft"-vel lesz dolgunk, akinek a tulajdonosa 1-2 lépéssel összeköthető lesz Karesszal, vagy vmelyik régebbről ismert korábbi econet nagytulajjal. re Nobilis
meglátjuk, kíváncsian várom, hogy bejön-e a feltételezés :))
Te tudsz valamit, nagyon biztosan állítod. :)
Főnök! Hol vegyünk bele, hogy legalább a giga bukó egy része visszajöjjön? :)
Van mire emlékezni ezen a papírnál.. :)
jah könnyű, mert biztos azt is a kisröfik fizetik ki nekik, amikor öntött rájuk ))
Gerendai baráti köre veszi meg, ezt írtam... Nobilis és Simicska haverok, Gerendai Nobilis szintén jóban vannak.
tőlem akár ezt a kivérezetett est-et is felvásárolhatja...