Haha. Miért?
Valaki nem tudna kisegíteni egy kisebb elemzéssel, hogy várható-e az árfolyam 2800-ig való visszatesztelése? Eladnám a pakkom teljes egészében, ehhez kellene segítség.
Köszönöm.
Nekem nincs ilyen papírom, bár a valaha volt ATH-n én vásároltam (csakúgy, mint pl. Estar-ban).
Kivezetéskor nem emlékszem pontosan, hogy mit kell nézni, de se a 180 napos nem nagy védelem, sem az egy részvényre jutó saját tőke, hiszen az ingatlanok histórikus árfolyamon vannak nyilvántartva és (nem véletlenül) nincsenek piaci árra átértékelve.
Nem mellesleg Sir Bernard Schreier jó -hmm hogy fogalmazzak, hogy ne legyek antiszemita- szeret a metszett farok jó oldalán állni a többi befektetővel szemben. Ezért pl. Kanadában simán meg is bírságolták rendesen, amiért úgy viselkedett a kisbefektetőkkel, ahogy.
Csakhogy én abban nem bízom, hogy a PSZÁF hasonlóan kemény lenne, főleg ha eltesznek a megfelelő zsebekbe néhány milliót.
Harmadrészt nagyszerű intézkedésekkel sikerült a vonatkozó törvényeket úgy átvariálni, hogy ma olyan egyszerű kisemmizni a kisbüfiket, ahogy az korábban nem volt elképzelhető... Ugye nem kell a papírokat kivezetni a tőzsdéről, elég átvezetni mondjuk a mozambiki tőzsdére és máris semmit nem kell megadni a kisbüfiknek, ha van a kereskedésre más platform... Pl. Orco.
Ergo aki kivezetésre spekulál, na az nagyon a rossz végére helyezkedik azon bizonyos nemi szervnek...
Röviden ennyi.
Hát pont ezért nem veszek.
Találós kérdés: Várható a következő 30 napban legalább 1 eu-s rosszhír???
Én még Danubius-t is vennék, de úgy süllyed, mint a nyeletlen fejsze.
Ebbe belevenni, hígítani?
ez a baj, hogy nincs választék... ami kisebbek közül jó, abban nincs forgalom, amiben van, az meg tolvajrészvény... vegyél otp-t, még az a legjobb, csak ott meg elég egy eu-s rosszhír aztán pápá 3000...
Egyet értek veled, mert:
Kicsiben próbálkoztam nem sikerült. Nem ez fáj, hanem a tanácstalanság. Hiába keresem a lehetőséget, nincs biztos tippem. Szerintem a tőzsde most roszabb az orosz rulettnél.
Rába termel, na és? 10-20 ft-ot topog ide-oda 0 forgalommal. A többi kicsi ennél is rosszabb.
Tartanám én a Danubius-t, de nincs rá garancia, hogy nem néz be 2000 alá.Akkor még nagyobb lesz a bukóm. Nem merek én már kísérletezni semmivel. jelenleg a folyószámlán való lekötést is biztosabbnak, és főleg jövedelmezőbbnek tartom.
ha már kicsi és stabil, vmi sztorival, akkor plotinus
na ez számomra nem igazán kecsegtető
bár az osztalékosokban van hozam
Itt most a "jó" papírokról beszélek ami nem csak "story", működnek eredményt hoznak nincsenek csődközeli állapotban, azt nem írtam h lehet velük kereskedni is... :D, csak a OTP, MOL, Telefon, Ricsi, Egis amiben van "forgalom" néha!
pedig simán lehet, tied lesz a közkéz fele :)))
na ja mondjuk ezekbe 1-2 100e bele lehet feccolni esésben
te tegyél be 4-5-10 millát. )))
mernéd?
nem hinném )))
midcapban nem sok mind illikviddé vált ((
pl áramosokat is verik mint a lovat, fhbé maga a rém stb..
vagy melyik? nyomda?
pl melyik? pannergy? rába? free? cig? Appennin?
Danubius? :)
azért van pár normális papír is, de érdekes módon azokban kisebb a pörgés.. :)
túlzás.. :)