:)
Ex,én már nem merek gondolkozni,mert abból nem sül ki semmi jó...
Szerintem semmi értelme nem lett volna odamenni. Ha ez már jogi ügy, akkor nem népszerűségi verseny, ráadásul kit lehetett volna ott meggyőzni?
Lézer Jánost? Aligha.
Mindenki külföldön van,intézik a hitelt :)
Meg ott tényeket kellett volna mondani. Rossz helyre küldik a számlákat meg ilyenek? Matgab elemzése lassan kezd realizálódni...
azért érdekes hogy nem mentek el a rádióba
miért?
itt lett volna az alkalom
lehet Lacus alá áll a papírnak és megveszi, mert nekik annyira jól megy.
Hát, rá sem vár kellemesebb jövő Hódmezővásárhelyen, hacsak nem felcsúti lakos.
Jah, azt én is néztem...Gondolom, lekukázták a piárost is a költségcsökkentésben.
Mondjuk azért a két cég honlapját megnézhetjük... E-star legutóbbi hír: kötelező érvényű fin. ajánlat az otp-től 2011-es hír. lemondott fb tag vigyorog még mindig a vezetőség fül alatt és a 2015-ig tartó fejlődés vízója bántja az ember szemét :)
Szabados Laci bá' is csak addig fogja dörzsölni a markát, amíg észre nem veszi, hogy jövőre az önkormányzatok 40%-kal kevesebb pénzt kapnak, úgyhogy majd odabilincselheti magát a városháza ajtajához, hogy legalább a költségeit fizessék ki, aztán majd megmondják neki, hogy extraprofitot bezsebelő szipolyozó vállalkozó, aki a derék vásárhelyiek zsírján akar jogosulatlanul és munka nélkül meggazdagodni.
Hódmezővásárhelyen így megy ez...Van ott valami stadionnal is probléma, azt sem akarják kifizetni annak a bitangnak, aki képes pénzt kérni a munkájáért, sőt olyan megátalkodott, hogy azt hiszi, a szerződése számít bármit is.
:D
Attól függ ki a tulaj,Kissherceg rátapintott,vannak olyan tulajok akiknek mindig fizetni kell és minden szerződésük barátságos és win-win típusú :)
E-Star szépen be lett állítva a gonosz rossz, lehúzó ördögnek, DE cserébe van megoldás!!!
Szabados Laci bá cége! Megváltja a csúnya elnyomást és minden szép lesz! Akár 15% megtakarítás!
Csak tudnám ki fog üzemeltetni, ha gebasz van, ki szerezi be a cuccokat, ki javít, stb..
http://www.sourcing.hu/eredmenyek/onkormanyzatok-varosi-intezmenyek-energia-eszerzese
Úgy látom rövidebb időtávban gondolkoznak...